W które możnaby pograć samemu poświęcając na to nie więcej jak 2h dziennie, okazjonalnie z jakimś znajomym i czerpać z tego jakaś satysfakcję?
Najlepiej wspominam guild wars 1, no ale to wiadomo staroć już.
Gw2, Albion online, tibia??????
Wersja do druku
W które możnaby pograć samemu poświęcając na to nie więcej jak 2h dziennie, okazjonalnie z jakimś znajomym i czerpać z tego jakaś satysfakcję?
Najlepiej wspominam guild wars 1, no ale to wiadomo staroć już.
Gw2, Albion online, tibia??????
mmo czy mmorpg
prawie kazda gra moze taka byc zalezy co daje ci satysfakcje pzdr
tibia
mmorpg kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
najlepiej żeby działała na słabym laptopku coby w pracy pograć
Torgera, klep uhy dla knajta
osrs
tylko zamiast 2h to 12h dziennie
realm of the mad god
gra tibia kojrazysz?
MMORPG - Polska gra | Taern.pl działa w przeglądarce, nie jest p2w. Twórcy teraz pracują nad mega dużym updatem i ponoć są już blisko premiery.
Można grać solo, szczególnie na niskim i średnim poziomie. 7 zróżnicowanych klas postaci, różne pomysły na builda, niektóre rary zdobywają tkz. psycho expa i stają się coraz lepsze. Do pomocy w walce z bossami można zebrać drużynę albo zdobyć pety, które mają różne właściwości i wspomagają Cię w walce i też expią razem z Tobą. Gra jest tak skonstruowana, że nie wymaga wcale grania po 8 godzin dziennie. Jak się padnie nie traci się zbyt wiele, są zlecenia od npc na pieniądze które można wykonać raz dziennie lub instancje z bossami, na które można wejść tylko raz w tygodniu, lub takie które oplacalne są tylko jak się wchodzi raz na trzy dni (w przeciwnym wypadku wejście jest droższe i raczej nie będzie profitu). Wiadomo jest dużo darmowych bossów i można je farmić do oporu ale no te ograniczenia sprawiają, że ci co grają właśnie 2h-3h dziennie nie odstają zbytnio od reszty. Poza tym handel kwitnie jak na starej tibii, że oferty wysyła się na czacie, jest system gildii wraz z siedzibą, którą się rozwija dla różnych korzyści, no ogólnie polecam giereczkę, ja polubiłem bardzo.
Tu filmik yutubera co nagrywa taern byś zobaczył jak to mniej więcej wygląda w walce.
6k?! Niee, nie zabije ... (+18) - YouTube
Cabal Online EU
jakby nie patrzeć to tibia jest teraz takim MMO do pogrania przez te 2h staminy i elo pzdr
grałem kiedyś z @Adposatnr ;, cały czas dostawałem od NPCa misję na wykopanie ziemniaków, nie polecam
nom średnia ta misja ale wiadomo muszą być chłopi by mogła istnieć szlachta :D
Jakby chciał ktoś sprawdzić giereczkę to polecam wejść z mojego reflinka i napisać do mnie to sypnę kilkadziesiąt k na dobre itemki od kowala, by start był łatwiejszy. Server Ostlor MMORPG - Polska gra | Taern.pl