Wersja do druku
co jest kurwa, 3 tematy to mało o tibianicu??
xDD
Ej a Bolo zmienil sprajty z Tibii na pokemony zeby Cipy sie nie sapaly o kopyrajt?
To pytanie do mnie czy do nich? xD
Do spolecznosci tego forum mlodziezowo-katolickiego tort.pl
Ale w sumie jestes w teamie bolka to mozesz odpowiedziec
Nie, to była zwykła plotka puszczona przez graczy. Celem jest raczej stworzenie czegoś własnego. Wcześniej ta grafika była dosyć gówniana jak wrzucaliśmy upa, ale wiekszosc została niedawno zmodyfikowana i poprawiona więc gra wygląda o niebo lepiej.
https://imgbbb.com/images/2019/06/12...Y3oxLnBuZw.png
Wiesz o co chodzi, Open Tibia ma juz wlasnego klienta, serwer i ktos tam chyba spritepacka robil zeby podmienic cipsoftowe, tak aby nie naruszac praw cipow
Jeszcze nie słyszałem żeby komuś robili problemy, raczej jesli już bedą to planować to ruszą pełną pompą celując we wszystkie a nie jeden server :D
polecam mandarke
btw zajebiste sprity robisz
A bardzo dziekuje :D Zawsze jak coś się nie podoba i ktoś pisze do mnie na discordzie to poprawiam, wiec zakładam, że jeszcze dużo sie zmieni.
Niestety po zmianie ze nie mozna robić tp ze spawnow , wszystkie osoby powinny jebanc quita i tyle w temacie waszych zmian . Niektóre graf dobre niektóre to sam wiesz o co obić. Takze pozdrawiam i na pewno juz nie wbije
Przecież wystarczy troche pomyśleć w lokacji i można się praktycznie wszędzie teleportować, czy to mwallami czy odpowiednio ułożonymi parcelami i neutralnymi mobami. Ale szanuje twoją decyzje, pozdrawiam!