Elo. Tydzien, poczatek wrzesnia, 2 osoby(ja plus loszka) jakies pomysly na aktywny wypoczynek?
Wersja do druku
Elo. Tydzien, poczatek wrzesnia, 2 osoby(ja plus loszka) jakies pomysly na aktywny wypoczynek?
bierzesz łutke i pływasz sb po mazurach. we wrzesniu juz nie bedzie rodzin z dziecmi wiec bedzie git, tylko duzo papierzaków wtedy jest. druga opcja to bierzecie se dwa kajaki i tez wyprawa po mazurach z namiotami.
Segz tantryczny?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A trekkingi we Gruzji/Norwegii? Byl ktos?
do norwegii na tydzien sie nie opłaca imo. Byłem tam na rowerach 2 tygodnie na południu i trzy tygodnie samochodem na północy chodzić i rower>trekking. Do gruzji to zimą na narty polecam jak nie ma turystów.
niech ekipa pozakłada już dziś konta na torgu, jak zaczną teraz wbijać posty to na wrzesień możecie być aktywni w hyde parku
idz se w zakopane na jakis giewont moze beda jeszcze warunki pzdr
namioty wezcie i na morskie oko pzdr
ja se na poczatek urlopu jade na polsce wislana trasa rowerowa i spie w hostelach solo
potem zakopane z ziomkami
polecam
Weź loszke w Bieszczady i se podchodzicie po górkach.
z loszką to nad solinę polecam
Rozstaw gdzieś namiot na mazurach, zapal samarę, piwko jakieś i może spotkasz mego kumpla z sali, bo też tam jedzie po wyjściu na wolność z odwyku, najlepszy odpoczynek, gościu jest trochę powalony ale to co powiedział to szczera prawda, najlepsza metoda wypoczynku... xD
Cytuj:
Rozstaw gdzieś namiot na mazurach, zapal samarę, piwko jakieś i wio
No to go zacheciles
Jestem gruby i głoooodny chce tylko kebsa do mordyy