@GaryTroy ; co sadzisz o tym co dzieje sie aktualnie na medivii? Ze swojej strony obiecuje brak sarkazmow czy innych smiesznych tekstow.
Sadze, ze unia.medivijska.powinna zostac zniszczona.
Wersja do druku
@GaryTroy ; co sadzisz o tym co dzieje sie aktualnie na medivii? Ze swojej strony obiecuje brak sarkazmow czy innych smiesznych tekstow.
Sadze, ze unia.medivijska.powinna zostac zniszczona.
złączcie wszystkie serwery żeby naraz zdechło wszystko
to niezłe tibianikowe zmiany, wprowadźcie niedługo kubki, breloczki i inne duperele do sklepu jak ciapsoft żeby dorobić coś na motłochu
Runes in magic shops
Dear players
In the last few weeks we have been discussing ideas of how to solve lack of runes problem in game. Personally I've been monitoring the situation in the game itself and I'm afraid that ...
ostatni płomień zgasł
ja tam czekam na soft bootsy z sms shopa. wtedy wracam do gry.
i dobrze sie dzieje w koncu po co mialem odpalac po 20 mc i klepac runy teraz se ide magic szop thais i kupuje co chce
kapitalizm w końcu nastał :)
kapitalizm to by był, gdyby produkcja runek była w rękach prywatnych podmiotów a ich wartość kształtował wolny rynek na zasadzie popytu i podaży, teraz większość produkcji będzie upaństwowiona a cennik ustalony odgórnie, to jest czysty interwencjonizm
Btw srać na tego otesa, niech zdycha
No ale Bolek chciał to poszedł swoją droga. Wszyscy byli przeciwko a on chyba jako jedyny wierzył w sukces jego planów. Teraz to wyglada tak ze wszystko powoli zdycha a on znowu na sile próbuje ratować - co się okaże zapewnię nieskuteczne. Nawet nie wiedziałem ze spectrum zamyka (szybko poszło po update) teraz runy w sklepach. Wszyscy piszą ze nie, a on napisał ze nie pyta się czy ma wprowadzić czy nie rylko po ile te runy maja być. Współczuje tym co jeszcze tam grają.
Btw czemu usunięto wszystkie tematy medivii na torgu?
Na prosbe madragora. Na poczatku usunieto, a po malej awanturze przywrocili ale zamkneli.
Ale mam bekę z tego otsika xD pomyslec, że z 2 lata temu nikt by nie przypuszczal, że będzie tak rychły upadek, bo było razem chyba 2k ludzi online razem na wszystkich serwach (pomijam, że duża część to mc, ale ots tętnił życiem) i ciągle dochodzili nowi gracze i nagle Bolek zaczął wprowadzac jakieś pojebane zmiany, ludzie powoli zaczęli odchodzić to kretyn pozwolił brazolom botowac i wtedy to już w ogóle wszystko jeblo. Sam jest sobie winien i nawet mi go nie żal, bo to gracze tworzyli serwer więc powinien byl troszkę posłuchać rad ludzi którzy dawali mu na jedzonko.
Moglibyście przybliżyć o co chodzi? Od czego zaczęło się psuć i co dzieje się obecnie. Zaciekawiło mnie to bardzo.