Czy zdradziliscie kiedys albo bylisie zdradzani?
Jak wygląda wasze podejscie do zdrad.Celowo nie wrzucam w rozmowy damsko meskie bo temat sam w sobie jest obszerny
zapraszam do dyskusji,wmieszam sie w tlum
Wersja do druku
Czy zdradziliscie kiedys albo bylisie zdradzani?
Jak wygląda wasze podejscie do zdrad.Celowo nie wrzucam w rozmowy damsko meskie bo temat sam w sobie jest obszerny
zapraszam do dyskusji,wmieszam sie w tlum
mnie byly kolega zdradzil na psach to to samo??
Podjebal cie na psach, ze zajebales mu pokemony?
jako nastolatek spotkalem dziewczyne dla ktorej bylem pierwszym, mielismy potem kontakt rok na odleglosc ( bo 50 km dla nas to bylo za duzo xD ), potem kontakt sie zerwal bo ona poznala jakiegos jegomosia ale znow po 2 latach kontakt sie odnowil i spotkalismy sie kilka razy i zawsze konczylo sie sexem. No a w miedzy czasie ona ciagle byla z nim w zwiazku nawet razem mieszkali xD tera jest ona od 2 miechow z nim ciazy a 3 miechy temu sie ugadalismy ,ze sie widzimy znow w polsce jak przyjade na urlop. No i za 1.5 miecha bede w polsce i w sumie kurwa nie wiem bo bym sie spotkal ale jak juz dzieciaka pod sercem nosi to troche przypal
Nie zly ten co bierze a ten co daje
Ja jestem za poligamia w Polsce, bo jak wybrac miedzy Usia a Uska, obie kocham, i obie mnie bardzo szanuja i lubia, problem jest jeden. Jebana policja jest za zwiazkami homo w Bialymstoku bo rzadzi pedal Truskolaski.
problem jest jeden pies żeby zaruchac obie to będzie jakos z 300zl a to duuuzo godzin na ochronie
O chuj, a Usia i Uska to nie te same osoby? Tyle miesiecy w klamstwie...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
a co moze pies i pies-klon ktory byl na koncercie to tez ta sama osoba?
jeszcze jest pies klon ochroniarz
Obie pewnie paszczurzyska takie ze patykiem przez szmatę bym nie tknal ale dla psa byle by cieple bylo bo na podlasiu jedyne cieplo jakie emanuje to z palących sie wysypisk
#top jak bylem mlodszy 16-18 lat to ciagle zdradzalem aktualna dziewczyne xd nie myslalem poważnie o zadnym zwiazku