witam co mozna kupic na prezent slubny zeby nie bylo jakies super drogie ale fajne
Wersja do druku
witam co mozna kupic na prezent slubny zeby nie bylo jakies super drogie ale fajne
składanke od Pies Records na winylu, co by mogła lecieć na głośnikach na poprawinach
jeżeli pomogłam to kliknij w +
pozdrawiam Janeczka
Kup im bilet na Iron Maiden HELL YEAH!!!!
koperte ładną
maczugi keczupowe są niedrogie, a fajne
a nie lepiej po prostu hajsuwe dać? i oni se wybiorą już co chcą kupić
nie badz januszem tylko daj koperte mniej wiecej tyle ile kosztowalo za Ciebie oplacenie miejsca/hotelu
wez jakis duzy karton, upakowany jak zastawa kuchenna, a do tego rozbiy talerz na drugim dnie, zeby mlodzi mysleli ze cos sie tam potluklo juz, a w srodku hajsik, tyle co za miejsce podzielone na kilka banknotow 10zl, a te przywiązane do balonów z helem i sobie wyfruna pozdr
:hmm
a co jak hajs odleci w kosmos
3 razy to przeczytałem i nadal nie mogę sobie tego wyobrazić :hmm
a co do tematu, to większość pewnie będzie dawać koperty z hajsem, więc jeżeli duże wesele, to możesz do koperty włożyć bankoty z monopoly, bo i tak nigdy nie dojdą od kogo to było, jak mniejsze wesele to jednak polecam prawdziwy banknot pozdrawiam
PS czyje to wesele?
Ja dałem chajsy w kopercie panu młodemu (rodzina) a pannie siano z monopoly + napisałem kto ta koperta dla kogo ale tam to bez spiny i kazdy trolla jakiegoś robił
hahah śmieszne, do wykorzystania xD
Ja dałem stojak na wino i 2 skrzynie wina przywiezionego z Francji :D
Kup im zestaw garków
winko+hajs lub sam hajs ;p
Nie rozumiem tego spierdolonego zwyczaju.
>rób imbę
>zaproś jak najwięcej osób
>oczekuj, że każdy przyniesie hajs i się zwróci, a nawet zostanie $
> kurwa xD