Siemka torgi, temat do wrzucania SS z Faluny.
Wersja do druku
Siemka torgi, temat do wrzucania SS z Faluny.
super temat bede zagladac :kappa
jakiś wariat potrzebny do robienia tasków na tarantule na teraz. ktoś, coś?
16 sorek here
https://zapodaj.net/b8b075e31a2e0.png.html
jakiś pomysł czemu fotki są u mnie takie niewyraźne jak wrzucam?
Myślę właśnie czy nie pograć 4fun ale jestem bez TC właśnie a ludzi wszędzie pełno
zaladowalem 25c na chara wbilem 1h po starcie na 3.5h zarobilem 250tc z tego 25tc zostalo mi jeszcze 5 zobacze teraz po ss jak coiny sa po 400gp-500gp to quit giereczki jak nie to 24 sorek uderza po nastepne koiny tyle dobrego ze 24lv tam jest i pewnie 41h staminy a jakies smierdziele bily tarantule i rotwormy cala noc zeby 30lv wbic i zjechac stamine
no coz /ff i go next za 6 miesiecy
Dla 250tc to by mi sie nie chcialo bawic w takie cos. Slyszalem ze ludzie wkladaja po 1k tc, wyexpiaja 100 palka i potem wyciagaja 10k tc
Połowa tej tibii to by bez tc się kurwa nie wy expiła a chłop coś nawija ze gierka nie dla fraglesow xD
To juz nie sa te czasy z beczulkami na poty nie wyniesiesz az tylu tc* a czas poswiecony + wklad tc w to sie nie oplaca juz bym wolal expic na jakims non-pvp/open-pvp chara i team hunty robic na 300lvlach ~2h dziennie i sobie exp boosta odmawiac niz farmic ostro na starcie servera zeby zarobic 3k-4k tc xD wbilem pogralem lacznie 4h moze 4.5h zaroblem 250tc /ff nexcik za 6 miesiecy
*chyba ze masz zamiar grac dluzej niz miesiac na tym serverku to gz 15h/day przez 2 miesiace
Ja tam na wyjebaniu wjeżdzam wieczorem bez tc pograć 4fun i tak nie ma gdzie pykać.
ale bym sobie zagrał na takim retro pvp bez tibia coinow #morta#hellgatesquaaaaad
Bez tc mozna normalnie expic, przeciez jest teraz od zasrania respów pod 8-50lvl, gdzie masz profit każdą profą. O tej porze jest 500 online, to nie tortura, że się 2h czekało w kolejce żeby wbić przez pierwszy miesiąc.