Eloszka. Problem jest taki że w wieku 20 lat mam zakola co niezbyt mi się podoba, jakie suplementy na włosy pomagają a jakie można sobie o kant chuja rozbić ? Ktoś na podobny problem ? Czy jedyne co mi zostało to golić się na lyso i przyzwyczajac
Wersja do druku
Eloszka. Problem jest taki że w wieku 20 lat mam zakola co niezbyt mi się podoba, jakie suplementy na włosy pomagają a jakie można sobie o kant chuja rozbić ? Ktoś na podobny problem ? Czy jedyne co mi zostało to golić się na lyso i przyzwyczajac
Jak ja sie cieszę że nie mam zakoli
Przyzwyczaj się, ojeb glacę na zero, albo szykuj hajsy na przeszczep.
opcja nr 1 - godzisz się z tym
opcja nr 2 - idziesz do dermatologa przypisuje ci finasteryd, wlosy przestaja wypadac, kuracja ok. 200zl/miesiac. Potencjalnie duże ryzyko impotencji, depresji, post finasteride symptom, brak czucia w członku, spadek libido plus czesc tych zmian jest nieodwracalna.
opcja nr 3. kupujesz jakies loxony i inne gowna, chuja to daje, wydajesz pieniadze i nie ma efektu
opcja nr 4. czekasz z 5-6 lat, duzo ci wypadnie, odkladasz 40k i robisz kilka przeszczepow raz po raz i wygladasz jak elon musk
ladujesz sie na minoxidil i finasteride i liczysz na to ze zadziala i bierzesz je do konca zycia
czekasz na tego wlocha co robi jakies gowno ktore ma zaradzic temu problemowi (podobno juz testuja)
godzisz sie z tym (jak ja) i masz wyjebane i nabierasz pewnosci siebie pzdr
ja mam 25 lat a na lbie juz zakola jak logo macdonalda i pierdole to, ojebie sie na lyso za pare lat i tyle, na chuj mi wlosy
prawdopodobnie lysienie androgenowe wynika z tego ze duza ilosc testosteronu niszczy cebulki wlosow, ja mam 23lata i prawie 0 wlosow z przodu, co kurwa smieszniejsze to hornony te nie uszkadzaja wlosow z tylu glowy
jezeli cos moze pomoc o ile to androgenowe lysienie to silne leki hormonalne a nie suplementy diety, osobiscie nie stosuje no i tak ideologia jp nakazuje mi golenie sie na lyso
Znam ten ból, 24 lvl here a łysieć zacząłem na 19 lvl. Takie geny, trzeba się przyzwyczaić. Potencjalne (albo impotencjalne hehe) skutki uboczne finasterydu są zbyt chujowe żeby warto było się bawić w branie tego.
niezli kosmici z was
czy podpisaliscie juz kontrakt z ryanairem zeby korzystal z waszego lotniska na czole?
W sumie to nie wiem co gorsze lysienie czy siwienie. Ja mam 25 lvl i zaczynam widziec siwe wlosy u siebie
na wypoku był temat, że gosciu zrobił sobie przeszczep włosów na głowie, chyba jedyne wyjście
Jak ktos ma takie cos to tylko na łyso i image twardziela bo inaczej tragedia
Załącznik 364417
ale Ci wpolczuje chlopie XD
Wmawiaj wszystkim, że to od lizania cipek i zgarniaj greenbagi albo ogól się na łyso i siej postrach