co kupujecie rodzinkom pod choinke?
szukam inspiracji ;|
próbowałam znaleźć przez szukajke stary temat ale błędy wywala forumek mi siada
Wersja do druku
co kupujecie rodzinkom pod choinke?
szukam inspiracji ;|
próbowałam znaleźć przez szukajke stary temat ale błędy wywala forumek mi siada
nic bo bida z nendzom
mama babci tera szal taki wełniany porządny ręcznie robiony kupiła na przykład
ostatnio dziewczynie kupiłem skarpetki xD heatholders, fajne podobno grzeją jak pojebane, a jakieś tam czapki, rękawiczki i inne takie mają
a tak to nie wiem może coś użytecznego, u mnie z jakiegoś powodu w rodzinie często się pojawiały szczoteczki elektryczne na święta xD a tak to może właśnie jakaś suszarka czy coś jak komuś brakuje czegoś w tym stylu
a no i oczywiście jak ktoś lubi, to jakiś młynek do kawy, kawiarka, albo po prostu porządnej kawy jakiejś
nic nie kupuje, nie z powodu biedy, po prostu jestem sknerom i tyle,
U mnie na szczescie dorosli nie daja sobie prezentow miedzy soba bo zawsze jedyne co mi przychodzi do glowy na prezent dla doroslej osoby to flaszka
nic bo w świętach chodzi o Boga a nie o prezenty
Perfumy, buty, czapka, flaszka, biżuteria
Ale ogolnie w większości przypadków wiemy lub pytamy się co dana osoba chciałaby dostac, no tak to nie ma sensu
all i want for krismas is youuuuuuuu
Brzytwe
koszula, koszulka klubu piłkarskiego z imieniem/przezwiskiem, jakiś fajny zestawik ze szklanką i takimi małymi whiskaczami 100ml(różne rodzaje)
dla mamy piżamę, jakieś właśnie skarpety góralskie, myślę, czy by jej głośników jakichś dobrych nie kupić, bo ostatnio moje zabrała i jest dosyć podjarana xdd
ja kupilem mamie czytnik ebookow i mysle ze sie bedzie bardzo cieszyc
nk co kupic mamie ktora nie ma zadnych zainteresowan, ciagle siedzi i oglada seriale w tv/na netflixie
a poza tym to ma wszystko od perfumow za 400zl po najnowsze telefony, laptopy i inne gowna
iphona x dla mamusi kochanej juz kupiony odbieram w tej chwili
@up
A co z najnowszym macbookiem od appla? Pasuje kupić do kompletu
nigdy nie pozwole matce korzystac z tego szajsu pozatym ona za kompami nie jest a telefon jej byl potrzebny