Ide z dziewczyna na slub w czerwcu, gdzie moge teraz kupic jakies fajne i niedrogie garniaki? Od razu dodam, ze nie mam kasy aktualnie na takie pierdoly wiec im taniej tym lepiej xD
Wersja do druku
Ide z dziewczyna na slub w czerwcu, gdzie moge teraz kupic jakies fajne i niedrogie garniaki? Od razu dodam, ze nie mam kasy aktualnie na takie pierdoly wiec im taniej tym lepiej xD
w reserved xD
e tylko bez takich
czlowiek pingwin
W Bytomi kup, bedziesz wygladal jak kurwa skurwysyn
No wlasnie domyslam sie, ze mi jakis Bytom zostaje czy inna bydgoszcz tylko czy ktos sie orientuje kiedy oni jakies promocje robia, bo czasem jak nie potrzebuje to widze ze sa ;d
Ja kupowalem calkiem legitny garniak w lodzi w ptaku za bodajze 300 zl. I nie byl to garniak jaj powyzej tylko calkiem niezle dopasowany plus jak cos bylo za,dlugie to prosilem by skrocili i potem sie ustawialem z typkiem i mi go dawal. Tylko nie wierz od niektorych sprzedawcow typu grazyna ze np "marynarka musi sie opierac na kciuku" bo jak szedlem do takich i prosilem o koszule z francuskim mankietem to pytaly "pl?"
w vistuli drugi produkt gratis, możesz sobie kupić 2 od razu, o innych promocjach nie wiem
ch tandeta kraków
uszyj sobie to chyba wyjdzie w miare tanio, tylko nie wiem gdzie w thais jest npc z iglami chyba ze masz premium to se gdzies tam poplyn ;/
e halun nie postuje w hp, wtf xDD
jakis fashion house albo inna galerie z ubraniami jak gdzies masz to pewnie cos sie trafi i w 300 zl sie zamkniesz
może na aliexpressie, słyszałe że bardzo dobre garnitury szyją, ale to bys musiał jakiegoś eksperta pytać, na torgu chyba ktoś kupował nawet
albo możesz zrobić kuźniara, idziesz kupujesz najlepszy garniak i potem zwracasz
Jak garnitur no to tylko H&M.
idz na szmaty