Do kiedy można robić questa z bossami dragonów? Chciałem pacca kupić, bo się lagi skończyły i nie wiem czy jeszcze czas mam. Co z nich wartościowego leci i jakie da radę zabić 200 rp?
Wersja do druku
Do kiedy można robić questa z bossami dragonów? Chciałem pacca kupić, bo się lagi skończyły i nie wiem czy jeszcze czas mam. Co z nich wartościowego leci i jakie da radę zabić 200 rp?
Lodowego smoka u mnie na serwerze ziomek bije na 50 lvl, więc nie są zbyt trudne. 200rp oklepiesz wszystkie, ale jutro kończy się nostalgia, więc prawdopodobnie razem z nią znikną.
Ja pierdole, nie kupowałem pacca, bo co 20 minut kicki/freezy i huj z eventu wyszedł...
DO jutrzejszego ss'a trwa event, więc masz jeszcze szanse zdobyć ten festive outfit jak ogarniesz ekipę na first dragona.
Co do samych bossów to nie mam pojęcia jak z ich siłą, bo osobiście nie miałem okazji ich bić.
Wiem, że spadają takie itemy jak hailstorm rod, runic ice shield, icycle bow, to z tego lodowego. Oczywiście cena tych "rare'ów" spadła też drastycznie :P
@edit
Dodam, że za rok również ma być możliwość zdobycia tego outfita i walczenia ze smokami.
Szkoda, że dopiero teraz się zabrali za lagi :/ ani outfitu, ani itemków, nic... northern star mnie kusił, ale już po huju zabawa. Ekipy nie zmontuję, bo przez te lagi też nikt nie gra :/
@up
Potwierdzona ta informacja, że za rok też będzie ten event?
Jakis cm napisal na forum, ze co rok w styczniu bedzie ten event.
@Top
Jak grasz na jakis zyjacym swiecie to ludzie sami zbieraja sie pod tp i co godzine, dwie rusza team. Na secura nie ma z tym problemu, robilem codziennie tego finalowego bossa.
Jest jakaś strona z opisanymi spawnami tych bossów? Bo w sumie oprócz tych pinata dragon nic nie biłem xD
to żeś się obudził zią
Napisałem, że szkoda mi pieniędzy na pacca jak kurwa co 20 minut mam kicka plus do tego mój internet... Kurwa człowiek nie możne spokojnie nawet życia na komputerze przepierdolić :( Oczywiście nie wyzywam Cię, po prostu sprawdziłem temat po tym jak przepierdoliłem w csa z pingiem 350 xD kurwa jak nie gra to internet. JAK ŻYĆ?
To chyba ten post informuje, że za rok będzie ponowna możliwość walczenia z bossami:
Co do lagów i kicków na Tibii to ostatnio się bardzo poprawiło. Ja robiąc sobie eventy, powiedzmy przez trzy godziny, nie miałem ani jednego kicka czy lagga. Ludzie na WC również pisali, że nie mają problemów jak kilka dni wcześniej. Jeszcze zawsze możesz obadać ten ich system anty ddos na Tibii 11 xdCytuj:
> Okay so the quest itself will only be doable at
> anniversaries. For me it's interesting if throughout
> the year the whole area behind the gate will be
> removed or just the boss? Because the area with Ice
> dragons etc is interesting for hunting
The gate is only accessible while the quest is accessible so it'll disappear together with the rest and re-appear next year.
pewnie coś w stylu tunelowania połączenia jak zewnętrzne programy (to jest tylko tymczasowe rozwiązanie)