Witam,
Poszukuje ludzi badz nawet jednego pojedynczego człowieka :) do gry od 0 ,wybieramy jakis serwer gramy od 0 . Przychodzimy z pracy/szkoly gramy razem expimy sobie itd itd itd
Wersja do druku
Witam,
Poszukuje ludzi badz nawet jednego pojedynczego człowieka :) do gry od 0 ,wybieramy jakis serwer gramy od 0 . Przychodzimy z pracy/szkoly gramy razem expimy sobie itd itd itd
no ja też myślałem o tym tylko ile masz lat?
21
mogę zagrać ED, masz już jakiś świat? Generalnie jestem chętny ale musi ktoś jeszcze grać. We dwóch to lipa trochę.
ja ms,jakis non pvp
proponuję Refugie, napisz do mnie na pw. Podam Ci Team Speak i można pogadać ale to jutro.
Weźcie sobie jakiś nowy serwer najlepiej Verlana (pvp). Gram tam więc mógłbym z wami w teamie pograć. Aktualnie mam 40 Ek.
ja chetny tylko dajcie swiat i ts
Najprawdopodobniej będziemy grali na non pvp także verlana odpada.
@ up
Pisz do mnie priv jak coś.
też mógłbym pograć z wami, pare dni temu zacząłem na Antice kupiłem pacc na 10 dni (mam go do 12.12), ale Antica jest tak zabocona, że chyba sobie odpuszczę. Jak coś dajcie znać ;)
Może inferna ktoś coś ? Aktualnie będę miał duuuużo czasu wolnego, więc można coś pyknąć :)
Wolny spot zostal EK.
Piszcie priv
Jak będziecie chcieli na refugię wpaść, to mogę wam coś pobloczyć, mam 127ek, gram może godzinę-dwie dziennie
Ja mam swojego tema speka jak coś więc trzeba się zdecydować na świat i można zaczynać.
w sumie moge sprobowac, nie mam aktualnie checi grac w nic innego wiec moge w tibioszke sprobowac :P ekiem gralem najczesciej wiec ideolo