Witam poszukuje laptopa do gier-cs:go i league of legends (stabilne fpsy) przedewszystkim, cena jaka chce przeznaczyc to do 3k.
Wersja do druku
Witam poszukuje laptopa do gier-cs:go i league of legends (stabilne fpsy) przedewszystkim, cena jaka chce przeznaczyc to do 3k.
Gamingowy laptop /= laptop za 3k
/Żeby nie było
http://www.x-kom.pl/p/337465-noteboo...940mx-fhd.html
podświetlana klawiatura, dysk ssd, matryca fHD matowa, system w cenie.
Chociaż na Twoim miejscu dołożyłbym i celował w MSI GL62 z 950m na pokładzie
lenovo y50-70
co masz konkretnie na mysli?
ja mam go jakos od niecalego roku w wersji i5 + gtx 960m i jest calkiem ok, oprocz tego, ze ten touchpad jest chyba najgorszy na swiecie. uzywam podkladki chlodzacej, wiec nie grzeje sie jakos mocno i gierki smigaja elegancko. zrobilem w nim upgrade w postaci dysku ssd 512gb, bo ten hdd stockowy byl tak masakrycznie wolny, ze myslalem, ze wyrzuce tego kompa przez okno
polecam wszystkie modele MSI w tej cenie, zajebiste lapki gierki lataja chlodzenie bardzo dobre
Dzieki za rady, sam celowalem w MSI tylko nie wiem jak one sprawdzaja sie w praktyce, szkoda ze sporo drozsze sa z klawiatura w kolorki, a co sadzicie o firmie alienware?
tylko nagrywarka i obudowa od MSI lubią się poddać, ale nie ma to wpływu na działanie reszty
OT: możesz poczekać do stycznia na 1050 i 1050ti w lapsach, 950m to niezła grafika (chociaż do NFS i forzy może już neidomagać), ale lol czasami miewa humory i potrafi się szarpać nawet na lepszych...
drogi, brzydki dell
ale na pewno lepsze to, niż razer
ja mam y50-70 z gtx 960m i i5 i w sumie nie jest zle lol i cs:go smigaja na fulla gta 5 na srednich :D A i laptop faktycznie robi mi za grzejnik w pokoju idealny na zimowe dni :) Touchpad jest chujowy w chuj gorszego jeszcze nie widzialem klawiatura tez taka srednia wiec mam osobna pod usb zawsze podpieta ;P Zaleta sa tez glosniki fajnie graja i matryca matowa ofc :P Ogolnie 7/10 laptop :d
@zakius ; a co sadzisz o tym? https://www.dreammachines.pl/prezentacja/X980M-17PL07
@Haan ; maxwell... nie wiem czy 1060 nie pogoni tej 980m, także raczej tylko zawyża cenę i temperatury
Ogólnie hyperbook i dreammachines to firmy w których idzie kupić zajebiste laptopy albo zajebiste i awaryjne.
Zależy jaki model Ci się trafi :D
Kolega już podał.
Do tego mogę jeszcze dodać, że lubią w nich pękać zawiasy no i niezłe są ( a może już były? ) cyrki z serwisem tego laptopa
Chyba miałeś na myśli gtx 1050 który wychodzi w styczniu, bo 1060 są już jakiś czas dostępne :D
Z tego co czytałem gtx 1050 Ti ma być czymś wydajniejszym od gtx 970m
Natomiast gtx 1050 ma nieco przewyższyć gtx 965m