Siema, żeby dostać nagrodę wystarczy wejść walnąć potwora np z ava wyjść i jak świat zrobi to mamy nagrodę?
Wersja do druku
Siema, żeby dostać nagrodę wystarczy wejść walnąć potwora np z ava wyjść i jak świat zrobi to mamy nagrodę?
Nie dokońca
Musisz zadać jakiś minimalny % obrażeń, wiec jedno ava nie wystarczy, ale idzie spokojnie zrobić tak że wejdziesz do bossa bedziesz stać z boku i bić te ava. Te bossy szybko padają wiec jest bezpiecznie. Potem już możesz czekać do końca eventu po nagrodę
a po czym to poznać bo na 2 charach chyba dostałem arch za zabicie go więc pewnie po tym poznać
W QuestLogu powinieneś mieć w Rise of Devovorga jakiegoś bossa i coś w stylu "You already had 1 of 1 required successful attemps..." wtedy dostaniesz nagrodę.
W quest logu w zakładce Rise of devovorga bedziesz mieć napis czy możesz dostać nagrody. Jak masz aczka to na 100% możesz
Dodam, że znowu kicksoft coś zepsuł i jest bug na większości, jak nie na wszystkich światach.
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=4496876
To już chyba standard xD
dostałem aczka za zabicie ale mam 0 na 1 boss
na neranie nie respią się bossy do 40 lvl na poh i 80+ na ghostlandzie.....
jak się nie potrafi zrobić czegoś dobrze za pierwszy razem i konieczne są poprawki poprawek poprawek naprawiających bugi to co się dziwić, że w końcu coś się posypało xD
aktualnie stanęło na tym, że:
- wcięło multum parceli i hajsu transferowanego bankiem
- wcięło itemy/hajsy za offki na markecie
- spieprzyli eventa
tak więc quality firma :D
Normalnie aż chce sie grać :D
Niby już naprawili te bugi, ale zobaczymy w czasie czy wszystko działa jak należy i czy nie ma innych problemów xd
Teraz ja mam takie pytanie, jeżeli wyskakuje już taki napis:
to oznacza, że jest już stage 2 i trzeba czekać na respawn Devo? Jak tak to po ilu godzinach ona się pojawia? Bo nie chciałbym przegapić :DCytuj:
The shattered incarnations of Devovorga reassemble step by step. They will rise again sooner or later. Be prepared!
Ja bym nie chciał przegapić tego, żeby każdym postawionym noobcharem pomóc trochę by zgarnąć nagrody :P
No, to jeżeli na Twoim servie jeszcze jest stage 1, to możesz robić xd Ewentualnie jak się pojawi devo, to później też trzeba jeszcze raz zabić wcielenia, ale wydaje mi się, że będzie tylko jedna okazja, jak się server ogarnie xd
U mnie na świecie ludzie po ssie już kurwowali, że przez wczorajszy bug nie zabili bossów noobami, bo respił się tylko ten na 70+ w Edron xD
Ja zrobiłem swoimi mainami 4 i 2 czy 3 noobami xd