Jak w temacie, jakie macie myszki lub jakie polecacie fajne ? moj cudowny a4tech po 8 latach umarł bo urwałem kabel i szukam czegos nowego, najlepiej bezprzewodowej myszki która cicho klika
Wersja do druku
Jak w temacie, jakie macie myszki lub jakie polecacie fajne ? moj cudowny a4tech po 8 latach umarł bo urwałem kabel i szukam czegos nowego, najlepiej bezprzewodowej myszki która cicho klika
TRACER Pert TRM-503, kupilem 4 lata temu za jakies 80zl, zajebisty dla mnie wyglad, wygodna, 4 lata bez problemu ale ostatnio syn sie bawil i niestety lewy przycisk dziwnie dziala
a4tech x7 f4, w sumie fajna mycha, co do cichego klikania to za cicho to nie klika, po prostu takie normalne kliki :D
fajna, wygodna i można ciężar regulować co jest dla mnie wielkim plusem
o do tego cichego klikana to w sumie troche poleciałem :D, bo po tylu latach klikania w tą samą myszke, lpm sie tak wyrobił ze go prawie nie slychac, za to ppm normalnie klika, wiec juz kij z tym cichym klikaniem, wyrobi sie.
Asus ROG Gladius, wcześniej miałem A4Tech x-7, bardzo fajna w tej cenie.
W sumie wymieniłbym też już swojego A4Tech'a x-7 na jakąś inna. Zajebisty jest bo zawsze co kupowałem inną/droższą to wracałem do niego. I tak po kilku latach już się trochę zużył mocno. Chciałbym wydać więcej grosza teraz ale czy jest ktoś w stanie polecić coś faktycznie lepszego od niego w cenie powiedzmy 150-200zł?
W sumie nie jestem pewny jak to teraz wygląda, ale może być trudny przeskok przyzwyczajeń z myszki przewodowej na bezprzewodowa, jeśli chodzi o wagę
Logitech G600 do MMO
MagicMouse, stad: http://www.apple.com/magic-accessories/. Tylko pod Win, to tak srednio MM uzywac.
>$79.00
XD
no chyba nie
@edit
Ja mam cos takiego:
http://www.x-kom.pl/p/242596-mysz-pr...y-v7m-usb.html
i jest zajebista, szczerze polecam. Duza, wygodna, duzo przyciskow jezeli potrzbujesz (ja nie uzywam)
z bezprzewodowych mogę od siebie polecić Logitecha M175, baterię wymieniałem raz przez prawie rok użytkowania. Mała i wygodna w użyciu :)
chyba po prostu kupie nowego a4 techa x7z. nie znalazłem żadnej podobnej myszki bezprzewodowej a te co wysłaliście to albo za małe albo za mało przycisków :D. bez tych przycisków z boku służących za klikanie wstecz i do przodu bym umarl
Przewodowa razer deathadder
a czemu taki razer deathadded jest lepszy niz zwykły a4tech x7 ? slyszalem ze razer to taki myszkowy apple. czyli wiadomo w sumie dobry ale cena 2x za duża :p
ja mam a4tech bloody v7 i polecam myszki z tej serii bo można dowolnie i w łatwy sposób programować do tych myszy makra, skróty klawiszowe itp.