Tak wygląda dziś grafika do zmodowanego Battlefronta
Czy możemy się spodziewać, że za 5-10 lat gry tak wyglądające będą już powszechne i w zasięgu zwykłego gracza? Bo robi wrażenie naprawdę :D
Wersja do druku
Tak wygląda dziś grafika do zmodowanego Battlefronta
Czy możemy się spodziewać, że za 5-10 lat gry tak wyglądające będą już powszechne i w zasięgu zwykłego gracza? Bo robi wrażenie naprawdę :D
To jest z gry? Wygląda jak real. Na czym można w to popykać?
Pewnie większość gier by tak dzisiaj wyglądała gdyby nie hehe konsole. Wystarczy porównać jak 9 lat temu wyglądał pierwszy Crysis.
Na czym? W jakim sensie? Platforma PC oczywiscie, konsole sa dla ciemnoty i nie ma szans na cos takiego nawet za 10 lat.
Zreszta nawet na PC wyglada to dosc podejrzanie, w szczegolnosci jak na sprzet na jakim to jest odpalone.
Co do tematu mysle, ze nie, gry tak nie beda wygladaly i nie beda w zasiegu zwyklych graczy.
btw.
sprzet na jakim to jest odpalone jest jak najbardziej w zasiegu przecietnego gracza
https://www.youtube.com/watch?v=MGyaR2sSBkA
Najlepiej wygladajaca najgorsza gra w historii ludzkosci.
I zaraz się zacznie gówno burza Konsole vs PC.
Sam mam XOne i też uważam, że w kontekście gier, ich modowania, grafiki i możliwości multiplayerowych konsola nie ma startu. Ja np. po prostu lubie grać na padzie i tylko kupować gry nie martwiąc się sprzętem. Inną kwestią jest, że dwie te same gry są tak na prawdę inne (oczywiście na korzyść PC), także nie mam zamiaru bronić konsol.
Ja mam pc, a tez prawie we wszystko gram na padach. Mam ten luksus, ze moge zmienic na wsad + myszke jak mi sie zachce. Nie zamierzam sie spierac, po prostu nigdy nie spotkalem sie z argumentem przemawiajacym za konsolami (chociaz sam przez kilka lat mialem ps3, teraz mam dosc mocny sprzet i jak dla mnie nie ma porownania).
Offtop/off. :)
@topic
no niezłe
@offtopic
a kto wam broni pod te swoje plazmy podłączyć peceta i grać sobie padem z kanapy? ogólnie to ja już od kilku lat nie jestem jakimś zapalonym komputerowym graczem, więc pytam czy oprócz tego, że trzeba co jakieś 7 lat wymieniać bebechy w kompie, ten pomysł ma jakieś wady?
Dałbym sobie uciąć lewe jajo żeby zagrać w takie coś (a w ogóle nie gram w gry)
Tak w ogóle najszła mnie refleksja, jak to te wszystkie kościelne szmaty i inne otumaniacze szczekały, że brutalność w grze jest bardzo zła, że spacza młodociane umysły, że młody guwniak nie rozróżni rzeczywistości od fikcji...
Ostatnie się będzie na pewno zgadzało, w połączeniu z jakaś dysfunkcją umysłową z pewnością się kiedyś komuś popierdoli i zatańczy breivika xD
wyobraźcie sobie granie w GTA V z taką grafiką ;d
wlasnie niech ktos wyjasni czemu jest taki mod do star warsow ktore sa chujowe i mniej popularne od np wlasnie gta v
troszke takim offtopem ale mysle ze za 10 lat to będzie w ogóle odmienny stan swiadomosci wystarczy spojrzec jakie gry, telefony i inne gadzety były 10 lat temu a co mamy teraz