Witam, pytanie jak wyżej, skille 89/82 eq brass set. Gdzie taki wielkim lvl mogę zarabiać kasę? exp nie gra roli, powiedzmy że chodzi mi o zarobek w przedziale 10-30k/h
Wersja do druku
Witam, pytanie jak wyżej, skille 89/82 eq brass set. Gdzie taki wielkim lvl mogę zarabiać kasę? exp nie gra roli, powiedzmy że chodzi mi o zarobek w przedziale 10-30k/h
ghostland, ghoule spoko opcja, ale tam może być dużo boterrów.
Będzie cieżko na facc, ale mimo wszystko rób taska na minosy na początek na górce mino koło kazzo robiąc jakieś lootbagi i skórując minosy, najwięcej i tak zarobisz z bossa. Potem w okolicach 45lvl możesz iść na zatopioną kopalnie w kazzo, ale nie zawsze otwarta, leci tam sporo kasy i life ringi które spadają często. Może elf fortece robiąc lootbagi z łuków kilka lat temu zarobiłem tak sporo kasy
Najlepiej to chyba będzie jednak na swamp trollach jeżeli na Twoim świecie medicine pouche są w cenie (u mnie 2k ea aktualnie).
Plus zależy ile botów hehe.
Kiedyś o swamp trolach myślałem ale 300gp each ;p myśle na taskiem na mino a później się zobaczy;p
to gdzie Ty grasz chłopie, że to aż tyle warte? mowa o ofercie BUY ? @Funciek ;
Parę lat temu lootbagi na mintwallin mi dawały parę cc na wypad, ale chyba trochę większy lvl a co za tym idzie większe hity i mniejsze obrażenia ;d
Ja kiedyś robiłem lootbagi na Elvenbane. Tam sporo minosów oraz orców, więc dosyć często i w dużych ilościach lecą mace, swordy, plate shieldy, chain armory, etc. + skórowanie.
Blisko miasto, więc i problemów z lootbagiem nie powinno być.
Ewentualnie dla siana możesz zrobić quest na diapason i sprzedać, próbować łowić leech (jak się opłaca), zrobić sobie blood herba, zawsze to ~10k xd
http://scr.hu/0ta/2q2cn
Secura.
W trakcie pisania poprzedniego posta ceny były inne, niecałe 2k SELL offer, ktoś to musiał kupić. :P
@solp ;
Kiedyś to było jedno z moich ulubionych miejsc (a Ab najlepszym miastem). Pamiętam jak się wchodziło podczas zapisu na zamek, zabijało się tam ludzi i logowało (jak jeszcze można było z czachą lognąć podczas ss), potem żeby wejść trzeba było użyć destroy fielda na górze, bo ogień był na kamykach xD Runek nie było w sklepie to przeważnie przez kilka h nikt nie wchodził.
@top
Możesz popróbować FACC tomba, z takimi skillami powinieneś dać radę, tylko nie wiem jak tam z botami.
@edit
Ogarnij sobie plate seta, crown helmet, dwarvenke czy dragonke i od razu lepiej :D
60 lvl z samych halabard/battel axow 10k do tego trofea, gp, sword ringi.
@top
z racji że na morcie w ch.. botow biegam po kopali kazo i zbieram lota;p