https://www.youtube.com/watch?v=o4YzFaxhezE
Co sądzicie ?
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=o4YzFaxhezE
Co sądzicie ?
chyba ich pojebalo
a bo to jakaś nowośc? mało to filmów "pełnometrażowych" jest "płatnych" ?
na YT pierwszy raz się z czymś takim spotykam, dlatego też się zdziwiłem a filmik tylko 24min :P
wolalbym placic za dostep do calego kanalu miesiecznie niz stale kwoty co filmik.
chyba ze jest taka opcja, zalezna od wlasciciela kanalu, ale jeszcze sie nie spotkalem.
Hehe inba w komentarzach taka pyszna xD
I te oceny filmu...
Ktoś wie kiedy to weszło?
Ogólnie pewnie pojawią się głosy, że to przeczy idei tuby (plepleple) no ale trudno, jak komuś zależy to zapłaci, jak nie to będzie musiał się obejść ze smakiem.
I o ile to to tam pierdoła, ale tylko czekać aż internetowi idole zaczną kosić gównażerię na hajs za filmiki ze "special contentem".
około sierpnia 2015 roku juz mozna bylo takie cos ustawic afaik
>płacenie za oglądanie standupów
xD
kto w ogóle, zdrowy umysłowo chciałby oglądać ten syf za darmo, a co dopiero płacić xD
jakby ktoś miał serio coś warte filmiki to może by miało to sens, ale w takim wypadku to żart ;p
A co z tym yt red, co z tymi płatnymi subami?
Oczywiście taki model nie ma miejsca bytu w kraju gdzie 10zl/h to dobry zarobek.
standupy to takie kabarety dla ludzi z korpo, eot
polakom to płacenie za cokolwiek nie odpowiada więc chujowo trafili xD
ale np youtube red z tego co wiem mozna tydzien testowac, tylko w sumie, to jest youtube, tu nie ma ciekawych rzeczy, to jest do zapychania czasu imho. ja na razie tylko u pewdiepie sie z tym platnym progralem spotkalem, i w sumie po obejrzeniu jednego darmowego odcinka mam ostro wyjebane w to, i ogolnie nie przewiduje ze na yt pojawi sie jakis material ktory by mnie na tyle zaciekawil zebym chociazby na darmowym czasie z tego skorzystal. bedzie youtube gaming v2 z tymi platnosciami przewiduje
idźcie sobie na żywo na jego stand up, zapłacicie więcej
albo nie, szukajcie może już na torrenty ktoś wrzucił
Wczoraj chciałem zobaczyć trailer filmu "Walk the line" i na yt znalazłem cały film do obejrzenia za 13 zł co jest akurat zajebiste moim zdaniem takie VOD. Co innego jakieś 20min filmiki typu stand-up czy PewDiePie'a. To już trochę przesada