Jest jakis na torgu temat o zarabianiu hajsu w internecie ?
Wersja do druku
Jest jakis na torgu temat o zarabianiu hajsu w internecie ?
Polecam BTC jak u mnie w sygnaturce. Człowiek się nie narobi, a zarobi ;)
Na czym polegaja te bitcoiny i ile mozna z tego wyciagnac?
Ile tych bitcoinow zarobiles haxigi? xD
0,000025?xD
ciekaw jestem jak to dziala, wiem, ze mozna kopac na radeonach etc ale nie wiem czy da sie profitowac na tym przecietnemu kowalskiemu
Nie robiąc nic miałem 0.02BTC, przelalem to na jakiegos reinvesta i nastepnego dnia zniknal, mimo ze byl polecany o.O teraz odrobilem $1.36, dzisiaj i we wtorek wplyna nowe coinsy to mysle ze do $2 dojdę ;)
@up
Kopanie juz od dawna nie jest oplacalne. Loterie i inne programy sa najefektywniejsze
"Bitcoin debiutował na Mt.Gox 17 sierpnia 2010 z ceną 0,063 USD/BTC. Do października cena pozostawała praktycznie bez zmian, by wkrótce zacząć rosnąć i w kwietniu ustabilizować się na poziomie 1 USD/BTC, po czym wzrost stał się jeszcze bardziej dynamiczny, tak iż 8 czerwca 2011 cena osiągnęła 31,91 USD za BTC. Wkrótce potem nastąpił spadek i rok 2011 zakończył się kursem 4,72202 USD/BTC. W roku 2012 utrzymuje się tendencja wzrostowa, jednak nie tak duża jak w roku poprzednim – listopad 2012 zakończył się kursem 12,565 USD/BTC. W roku 2013 obserwowany jest ponowny wzrost. Na początku kwietnia 2013 kurs osiągnął 266 USD/BTC, a pod koniec listopada 2013 przekroczył 1200 USD/BTC"
Reasumując, jakbyś zainwestował w sierpniu 2k10 to teraz byłbyś milionerem.
"Jakbyś" to są spekluacje , nikt normalny nie inwestował w tamtym czasie w tak niepewną walute.
Poza tymi BitCoinami znacie jakieś inne metody?
Niestety nie
- uploadu plików
- programy partnerskie sms
http://panel.eforsa.pl/signature/image/7395?style=2
www.eforsa.pl
Powodzenia
Jest tego typów stron bardzo dużo w sieci.