Siema szybkie pytanie jakieś stare konsole nonsensu jakieś sagi i dreamcasty oraz gru maja jakaś wiekszA wartość? Znalazłem pełno takich rzeczy i myśle czy coś można sprzedać? Co jest warte o ile ktos ktoś wie?
Wersja do druku
Siema szybkie pytanie jakieś stare konsole nonsensu jakieś sagi i dreamcasty oraz gru maja jakaś wiekszA wartość? Znalazłem pełno takich rzeczy i myśle czy coś można sprzedać? Co jest warte o ile ktos ktoś wie?
Zależy w jakim stanie. Sega Master System 30-70, Mega Drive 50-80, Saturn 100-250, Dreamcast 200-350. Konsole w dobrym stanie z jakąś grą powinny za tyle pójść. Wrzuć zdjęcia, byłbym zainteresowany Dreamcastem, jak jest z nim wszystko w porządku.
też byłym zainteresowany,przebije każdą cenę Murzina,pisz na priv
Ty jest konsola pady jakieś pistolety i 60 gier
Ale to wszystko na Dreamcasta? Czy też na inne konsole? Jak to tylko na DC to jestem w stanie dać jedynie 300 zł niestety. Na allegro więcej powinieneś dostać
Na dreamcasta dwa pady, pistolet, konsola i w chuj gier
Ale jakieś stare nintendo, saga, playstation są w chuj stare takie jakieś gowna pozbieram to wsZystko i wrzucę Zdjecia
Same gry jak ich jest 60 w pudełkach to bedą warte pare stow nie?
To tak jak pisałem, u mnie jedynie ten zestaw na Dreamcasta za 300 bym wziął, ale szczerze mówię, że allegro da więcej :P Wrzuć foty to się wyceni. Pierwsze PSX jak masz model którego potrzebuję to bym wziął.
Na rynku gier Dreamcasta się niestety nie znam :/ Wrzuć tytuły to się poszpera i sprawdzi, może masz jakieś unikaty, które pójdą za grubą kasę.
Jest jeszcze zestaw sega Saturn i gry w pudełkach tez coś warte?
I jeszcze taka platforma mała joystick z przyciskami playstation namco i pady z chyba pierwszeg xboxa
Powrzucałbyś te fotki może?
Chętnie powinąłbym jakieś stare ps z grami jakbyś miał za rozsądną cenę.
Także jestem zainteresowany. Jakbyś ze 2 tygodnie temu to brałbym wszystko, a tak to będziemy się przebijać w temacie ;d
Jak tylu chętnych, to niech koledzy biorą ;) Saturn ponad 200 zł na pewno powinien pójść
Wątpię. Wszystko zależy od stanu konsol, ale nawet jeśli byłaby jak nowa to w UK saturny z boxami chodzą po 30-40 funtów. Niech autor tematu wrzuci zdjęcia i się wtedy wszystko wyceni. Ja nie zamierzam przepłacać bo wyjazd na weekend do Anglii (na giełdę elektroniczną) to w dzisiejszych czasach grosze.
Pokaż te nintendo jak możesz wyślij na priv co tam masz :D.