Wiem że kiedyś było popularne przebijanie aukcji w ostatniej sekundzie gdzie można było ustalić do jakiej kwoty ma przebić i o ile. Działa to jeszcze i czy jest za darmo gdzies?
Wersja do druku
Wiem że kiedyś było popularne przebijanie aukcji w ostatniej sekundzie gdzie można było ustalić do jakiej kwoty ma przebić i o ile. Działa to jeszcze i czy jest za darmo gdzies?
Z tego co wiem teraz wpisujesz swoją maksymalną kwotę np 150zł i do tej ceny Ci automatycznie licytuje. Czyli jak ja dam cenę 120zł to automatycznie twoja oferta podbija do 122,5 i tak do 150 :)
Snajper w google wpisujesz ,kilka strzalow jest za frii,na ebayu mi dzialalo bez problemu
http://www.snajper.net/
kilka strzałów masz za free, ustawiasz jaką aukcję, i za jaką kwotę ma zalicytować - licytuje bodaj 7 sekund przed końcem aukcji
Chyba nie dziala bo teraz licytacja przedluza czas aukcji = nie da sie kupic w ostatniej sekundzie. Aczkolwiek info nie potwierdzone.
Potwierdzam - snajper.net działa elegancko, sam pare dni temu korzystałem i wszystko było dobrze. Ustawiasz max. cene i ile sekund przed koncem aukcji ma zalicytować i licytuje. Z doświadczenia podpowiem ze zawsze najlepiej jest licytować nie np. 100 zł tylko 101,50 zł. Masz tam kilka strzałów na miesiąc za darmo jak chcesz więcej to trzeba wykupić
No dobra, a ten snajper to mi nie podpierdoli mejla w momencie jak mu podam passy do swojego konta allegro? Bo w allegro mam normalny email a w rejestracji snajpera podam fejkowy. I czy mi spamu do prawdziwego maila nie będzie przesyłał?
A i czy jak dam minimalny czas 1 sekunda to może być coś nie tak? No bo jak dam 5 sekund to jak ktoś jeszcze będzie miał snajpera w aukcji to przegram
Ja już pare lat korzystam i nie miałem żadnego problemu z mailem, żadnego spamu nie przysyłają. Ja daje zawsze 3 sekundy ;)
Użyłem snajpera i zadziałał tak jak powinien. Dzięki wszystkim za pomoc
2 dni po tym jak sie tam zarejestrowałem dostałem jakiegoś mejla w którym mi chcieli zhaczyć kontoCytuj:
Dostęp do Twojego konta iPKO został zablokowany!
W trosce o bezpieczeństwo naszych klientów zablokowaliśmy konto w systemie iPKO, powodem jest nieautoryzowany dostęp do konta.
W celu odzyskania dostępu prosimy o weryfikację właściciela rachunku, logując się na:
przypadeg? nie sondze
Używam snajpera od dobrych kilku lat i nigdy nie miałem jakiś prób hacka.