Siema
Mam 130 palka i zastanawiam sie czy jest sens kupic warsinger bow. Nie ma duzej roznicy jak patrze w statystykach do composite hornbow. Co wy na to? Odczuje roznice jesli kupie warsingera?
Wersja do druku
Siema
Mam 130 palka i zastanawiam sie czy jest sens kupic warsinger bow. Nie ma duzej roznicy jak patrze w statystykach do composite hornbow. Co wy na to? Odczuje roznice jesli kupie warsingera?
mycological
warsinger: naprawdę zarówno większy zasięg jak i celność ratują dupę, mimo że myco ma minimalnie wyższe średnie obrażenia
jak nie masz kasy to hivebow jest bardzo fajną opcją, a dlaczego?
http://i60.tinypic.com/2a0km5f.jpg
ja w sumie śmigam z nim od 130 lvla do 200 i jest git a kosztuje koło 100k?
jakby ktoś chciał stronkę do porównań to http://tibia-stats.com/index.php?akcja=distanceCalc
myco->umbral
jedyna sensowna droga
każdy kto mówi, że myco lepszy od warsingera to albo ignorant albo dusigrosz :f
i tak trzeba mieć warsingera w niektórych miejscach i tak, jak ganiasz w kilka osób coś mocnego to zasięg daje więcej, serio
warsinger ftw
to wymień mi jedno miejsce w którym ten 1 sqm ratuje dupe albo daje cokolwiek? xD jeśli kiedykolwiek będziesz robił chociażby demon taska to zrozumiesz, że ten 1 sqm dodatkowego zasięgu wręcz przeszkadza
jak ganiasz w kilka osób to stoisz i bijesz mas sany pallasiem
no chyba, że bierzesz pod uwagę grę tylko do 150~ lvla to jeden kij co wybierzesz ale na taki okres czasu to nawet nie warto wydawać kasy na warsingera tylko sobie biegać z jakimś compositem xD
50 composite
90 warsinger
i potem im szybciej umbral tym lepiej
ja tak robilem, polecam
+ warsinger czy myco, zadna roznica, czy jeden arrow, czy cos.
jakis sredni hit tez nie ma co sie zastanawiac, skoro jestes palem to i tak masz 500kk hajsu dziennie, wiec nikt sie nie przejmuje tym chyba xd
jak ganiasz w 3 RP to stoisz i massanujesz? jaaasne XD
na ghastly dragon lair często mam smoka BARDZO daleko, właściwie gdzie nie pójdę to jeśli nie jest to jakaś bardzo ciasna jaskinia dość często mam cel na końcu zasięgu
a celność to jest to, jak nie chce ci się zmieniać broni i przebijasz się przez crap na 1 strzał, zadaje toto czasem dość sporo obrażeń, a jak cię zablokuje i musisz 2s czekać bo akurat nie trafiłeś to idzie się zirytować
chciałbym tak... niestety ja mam taki fart do loota, że w tydzień wynoszę mniej, niż kumpel w godzinę xD