Witam, skilluje nad madsheepach (non-pvp) i non stop mi je wybijają. Zastanawiam czy jest jakiś domek w którym nie ma pz locka lub jakieś drzwi lvlowe dla low lvlva przez które nie przejdzie high level lub cuś?
Wersja do druku
Witam, skilluje nad madsheepach (non-pvp) i non stop mi je wybijają. Zastanawiam czy jest jakiś domek w którym nie ma pz locka lub jakieś drzwi lvlowe dla low lvlva przez które nie przejdzie high level lub cuś?
Wbiłem tam skille 90+ na dwóch postaciach i tylko raz ktoś mnie znalazł
są tam trolle, więc nie musisz marnować dwóch wandów
Załącznik 336481
Folda.
Wiele miejsc na desert quescie pod pustynia.
nad Carlin mozesz sie rozstawic gdzies przy wodzie na samej gorze, najlepiej za tym takim zamkiem czy cos, tam jest tylko jedno waskie wejscie.
Thais pod blessami za Banshee.
Kazo tez masz miejsc od zajebania.
Miejscowek jest opor, tylko skad ja moge wiedziec ktore sprawdzaja na twoim serwerze? ;c
Otworz mapke Tibii i patrz gdzie jest dobre miejsce
najlepsze miejsce to sa te pokoje na banshee quescie, przeciez tego gowna nikt nie robi nawet na antice wiec na reszcie serwerow pewnie raz na miesiac ktos cie zobaczy
albo na isle of the kings. Bierzesz zapas tego gówna i wchodzisz na monki do góry. Jak ktoś tam wejdzie, zwłaszcza h lvl to płaci hajs którego pewnie przy sobie nie ma, a jak zrobi tp to będzie musiał przez banshee questa zpierdalac
Ja kilka charów wyskillowałem w podziemiach na północ od Carlin, drugim miejscem była wieża na femors hills, dostajesz do niej dostęp w trakcie kissing a pig quest.
Załącznik 336489
schodzisz tam, wybijasz rotwormy, zabijasz 1 rata, lurujesz owce i tego 2 rata bierzesz ze sobą, chyba trzeba mieć 1 parcel i stajesz w prawym górnym rogu jaskini, weź ze sobą linę
jak to trening z owvami ocb? kiedyś były trole xD
Używasz Spellwanda aż się popsuje i pojawi się Mad Sheep i atakujesz ją bronią od 75+, owieczka traci po 1hp i się leczy. Oczywiście żeby ten trening miał sens musisz mieć malutki lvl 8-11 chyba. Inaczej zabijesz owieczke.
@Top
Ja od siebie polecam Ci miejscówkę w drodze na Paradox Tower przed drzwiczkami. Dostać się tam można tylko czarem levitate, albo parcelami. Po drodze są wywerny, ale jak się szybko ogarnie to nawet nie zaatakują; )
Ja na madach zrobiłem 100/100 8 knightem =D Dobra sprawa, myslalem ze juz nie dziala. Znowu musze zaczac go stawiac na nocki :D
jest taki tip, że lecisz na folde i lurujesz 4 wilki przed statek, ustawiasz je w rzędzie żeby nie było wyjścia a przed nimi 4 parcele i skilujesz ile chcesz. Pod warunkiem że nikogo nie ma na wyspie
na wyższym lvl'u też da rade skilować na mad sheep? np taki 50+ lvl ?