Jak w temacie. Macie cos godnego polecenia? Interesuja mnie platnosci przez telefon,niski koszt utrzymania konta. Konto student oczywiscie.
Wersja do druku
Jak w temacie. Macie cos godnego polecenia? Interesuja mnie platnosci przez telefon,niski koszt utrzymania konta. Konto student oczywiscie.
Wałkowane milion razy. T-mobile usługi bankowe -> jest temat na forum.
nie do konca rozumiem co masz na ymsli jako platnosci przez telefon, ale ja mam konto ipko dla młodych czy ajkoś tak, to jest dla uczniow i studentow i mam wszystko za darmo, muszę tylko w miesiacu zrobic 5 platnosci kartą na dowolną kwotę, ale nie jestem pewny co do bankomatow innych banków, nie zaglebialem sie do konca bo tego akurat nie potrzebuje xD
Imo mbank, ja mam takie do 26 roku życia i mam tylko 4 zł opłaty za kartę jeżeli nią nie zapłacę stowy miesięcznie, ale ostatnio wprowadzili lepsze konto zero jakichkolwiek opłat nawet za kartę i ma jakiś tam procent że jak coś jest na koncie to sobie rośnie
również T-mobile
ze wzgledu na moją poprzednią prace, troche ofert banków znałem i powiem Ci tak:
- jezeli niczego tam nie wymagasz specjalnego to tmobile - wszystko za darmo, najwieksza ilosc bankomatow z ktorych za darmo wyplacasz kase, a do tego 5 natychmiastowych przelewow miesiecznie darmowych
- jezeli potrzebujesz platnosci telefonem (nie wiem po ch**) to byc moze to ipko? niestety nie wiem jakie inne banki mają tą opcje placenia telefonem
- jezeli chcesz wyciagac troche kasy z tego, ze masz karte i nią czesto placisz to poszukaj czegoś ala konto rozsądne w alior banku - placisz 5zł miesiecznie za karte, ale 3% cashback masz w niektorych sklepach (np w biedrze, czyli robisz tam zakupy za 160zł~ i jestes na zero a potem od kazdego 100zł kolejnego masz 3zł dla siebie :P)
ja mam pierwsze z tych kont od 4 albo 5 lat, nigdy nie narzekałam ani nie miałam nawet najmniejszego problemu. Mój chłop ma drugie z wymienionych, również zero problemów. Ja to korzystam głównie z przelewów normalnie na lapku ale mają i aplikację, jedno i drugie bardzo czytelne, intuicyjne i przyjemne dla oka. Jedyne co tam trzeba ewentualnie dopilnować i dopytać przy zakładaniu to darmowe wszystkie bankomaty bo ja miałam tę opcję rok darmową a później 5 zł za miesiąc ale jak tylko się zorientowałam to nie było problemu z natychmiastowym wyłączeniem, nie orientuję się niestety czy obecnie ta opcja nie jest już darmowa
Temat poruszany n+1 razy, za każdym razem to samo.
Ja mam takie konto.
A ja mam takie i takie.
A z kolei ja mam jeszcze takie.
Dla studenta najlepsze konto dostępne na polskim rynku to T-Mobile Usługi Bankowe. Deal with it.
Jeżeli tak bardzo upierasz się na płatności telefonem (nie wiem po co) to iPKO.
#zamykam
Dla studenta najlepiej T-Mobilej, albo bank Smart, w obu jest wszystko za darmo
ja mam meritum: wszystko free (albo wszystko co ma sens) + obsługa osobista w normalnych oddziałach a nie u hehe konsultantów t-mobile xD
@Dzzej ; a w czym t-m jest lepsze od mojego? to u nich był cashback?
Czym się różnica obsługa osobista od Wirtualnego Oddziału w T-Mobile?
Jak masz szybkie pytanie to wbijasz na chat, a jak poważniejszą sprawę to audio lub wideo rozmowa. Wygodnie, bez wychodzenia z domu, a pomoc dokładnie taka sama.
Był cashback. Teraz chyba też jakiś jest, nie pamiętam.
Masz 10 darmowych przelewów natychmiastowych miesięcznie?
Możesz za darmo korzystać z bankomatów na całym świecie?
Masz jakieś warunki w stylu: zapłać 5 razy kartą to nie poniesiesz opłaty?
Wirtualny Oddział jest bardzo pomocny i nie różni się niczym od fizycznego odwiedzenia banku. Przede wszystkim dzięki połączeniu audio/wideo.
Cytuj:
nie płacę nic bo nic nie płacę i tyle
no przelewy natychmiastowe jak ktoś faktycznie potrzebuje, ale i tak wszystko co trzeba natychmiast idzie przez 24 albo blue za darmo xD
no może i faktycznie wirtualny oddział się przydaje, ja byłem raz żeby założyć konto i raz bo 3x źle wpisałem hasło (zamuliło mnie i nie policzyłem literek dobrze xD) a smsa z kodem wyjebałem przez przypadek zanim zapisałem i musiałem podejść (i na to by ci wirtualny oddział chyba nie pomógł)