witam moglby ktos mnie oswiecic czy mam 5 dni vouchera czy to sie jakos przelicza bo cos mi swita ale nie wiem co ;pZałącznik 330964
Wersja do druku
witam moglby ktos mnie oswiecic czy mam 5 dni vouchera czy to sie jakos przelicza bo cos mi swita ale nie wiem co ;pZałącznik 330964
no masz 5 dni nic się nie przelicza, lol
tylko jeden voucher sie przyliczal bodajze 1 dzien pacc = 4 dni vouchera
i byl taki suwak
ja se dojebalem 75 dni vouchera i bylo cudownie polecam
Podbijam do tematu. Nie ogarniam tego wiec mógłby ktoś mi wytłumaczyc ,,co mam"? :PZałącznik 330967
Masz... 13 dni podwójnego expa, jesli odpalisz te wszystkie Vouchery xd
pytam dla pewnosci dzieki za odpowiedz :)
Dokładnie. Pierwszy voucher, który był rozdany bodajże w lipcu/sierpniu 2013 roku za ataki DDOS miał możliwość wymiany dodatkowych dni pacc na podwójny exp, bądź na odwrót.
Te vouchery co dali niedawno mają tylko 5 dni podwójnego expa i skili bez możliwości wymiany.
@3x up
Polecam zachować jednego vouchera pięciodniowego na okazjonalny exp x2.
a ja tam sie cos doczytałem ze jak uruchomi sie np 2 voucherty to zamiast x2 exp robi sie 3x exp to prawda? (przeczytałęm w info na t com )
prawda, każdy voucher odpalony w tym samym czasie daje +1 do mnożnika
to teoretycznie jaki rate bylby jakby podczas tygodnia podwojnego expa odpalic wszystkie mozliwe vouchery i isc na aurore ekspac
@up
Mialbys (1+1+1+1+1)*1.5 - to 1.5 przez 2h zielonej
7.5x exp.. O kurwa jaki orszabal sie z tej tibijki zrobil...
jeszcze doliczajac +1 jak bys bil lvl od 0 ;p bo do 50 lvla bonus jest jakis i tam na 1 lvl 100% 2 lvl 98% i tak spada do 50 lvla ;p no w sumie paczac tak ta tibia to ots jest hehe
aurora juz nie jest x2
imo na logike odpalenie 2 voucherow naraz przedluza tylko czas, a nie mnoznik, bo to by bylo troche zjebane