Witajcie, jak sądzicie czy premiera tej gry jest zagrożona? Ma wyjść 27 stycznia, ale Rockstar miał podać wymagania po świętach lecz do dzisiaj są nieznane... Poza tym na Steamie była data 27 stycznia, a teraz zmienili na early 2015.
Wersja do druku
Witajcie, jak sądzicie czy premiera tej gry jest zagrożona? Ma wyjść 27 stycznia, ale Rockstar miał podać wymagania po świętach lecz do dzisiaj są nieznane... Poza tym na Steamie była data 27 stycznia, a teraz zmienili na early 2015.
wszystko się może zdarzyć przecież, to że podali datę to nic nie znaczy jeszcze, mogą przedłużać kilka miesięcy.
http://www.pcgamer.com/rockstar-re-c...v-launch-date/
Juz nie mam watpliwosci, preorder zamowiony :)
Czekam na oficjalne wymagania i tez chcialbym zamowic preorder tylko cena strasznie podskoczyla. Pamietam jak byl preorder po 130zl w komputroniku bodajze.
No ja zamowilem za 160 z przesylka na xkom.pl
Strasznie jestem nakręcony na tą gre, preorder zamówiłem przed świętami i z wielka niecierpliwością czekam na to.
To gdzie tanio kupować ten preorder? I żeby mi przyszedł jak szybko się tylko da ;d
Ciekawy jestem wymagań tej gierki, czy będą wyższe od Wiedzmina 3? BO patrząc na wymagania Wiedzmina to jako tako mi pójdzie, na niższych/średnich. Ogólnie to często producenci lubią sobie zawyżać minimalne wymagania.
gdzie kupic preorder poza steamem zeby na 100% dostac steamkey?
yyyyy
Te wymagania są podane na fabrykakluczy.pl przy kluczu do gta więc jak w końcu. Są te wymagania czy nie ?Kod:Wymagania:
» System operacyjny: Windows 64bit 7/8
» Procesor: Core 2 Duo E8200 2.66GHz
» Pamieć RAM: 4GB
» Miejsce na dysku: 20GB
» Karta graficzna: 1GB GeForce GT 530, Radeon HD 6570 DDR3 lub lepsza
Nie wydaje mi się żeby premiera miala być zagrożona. Trzeba czekać na oficjalne stanowisko twórców
pojdzie mi toto na lapku lenovo z510 i3 4000M, 4 gb ram, geforce GT740M? strasznie jestem napalony na to GTA, ale nie wiem czy jest sens w ogole kupowac.. fifa15 smiga bez zarzutu, w inne gry nie gram
Wydaje mi się ze nie pójdzie a jak pójdzie to na super low ;)
Nie wydaje mi sie aby V miała miec małe wymagania
Karta graficzna: 1GB GeForce GT 530, Radeon HD 6570 DDR3 lub lepsza
Nie ma opcji, żeby takie wymagania miała GTA V. Wydaje mi się, że będzie miała troche wyższe wymagania od Watch Dogsa albo takie same, tam żeby pograć chociaż na średnich to już trzeba mieć te 2 gb w karcie.