Witam, jakich perfum uzywacie? Co polecacie?
Wersja do druku
Witam, jakich perfum uzywacie? Co polecacie?
Wejdź w modnisie... była dyskusja o tym...
Ja lubię Hugo Boss Energise (jesień/zima)
Hugo Boss Bottled (wiosna/lato)
Dior fahrenheit (do eleganckich ciuchów)
Miałem jeszcze perfumy Yves Saint Laurent oraz Calvin Klein ale jakoś nie przypadły mi do gustu... wiec nawet nazw nie pamiętam ;d
Nie ma sensu sugerować się opiniami innych, musisz sprawdzić jak zachowują się perfumy na twojej skórze... najlepiej zabierz dziewczynę na zakupy i wybierzcie coś wspólnie...
thierry mugler, od ponad roku i sa bardzo ok
oj true, kazdemu tez inne sie podobaja, wiec biegnij do jakiejs sephory posprawdzaj zapachy a potem ciskaj na ceneo i sprwadzaj kaj najtaniej.
Ja uzywam od lacosty : 1) black 2) drugi nie pamietam jaka ma nazwe xd, polecam w sumie, ale jak sie wypsikasz to nie bedziesz pachnial na kilometr, raczej poczujesz ty i osoby ktore sa blisko ciebie
ja mam calvin klein'a i bardzo mi się podobają ;d w sumie juz się koncza i teraz chcialbym wyprobowac cos z hugo bossa ;d
versace medusa pour homme
wczesniej calvin klein one i podobal mi sie ale teraz po pryskaniu sie versace ck wydaje sie mdly
ja tam lubie mexx
Tommy Hilfiger i Acqua Di Gio
Mi sie konczy flakon z HB Energise i mam problem, bo nie wiem, co wybrac: Paco Rabbane One Milion czy Givenchy Pi?
One Milion jest imho słaby i za popularny..
Ale mnie teraz nakręciliście żeby skoczyć do perfumerii i coś sobie znaleźć nowego... chociaż z moim sportowym stylem życia ciężko mi cokolwiek działać z perfumami, chyba że sobie ciuchy psiknę ale to jest ;d
http://www.fragrantica.com/
Polecam sprawdzić przed zakupem, zawsze jakiś pogląd na dane perfumy daje.