Już wiadomo, że Donald Tusk został szefem rady Unii Europejskiej. Co na ten temat torgi?
Wersja do druku
Już wiadomo, że Donald Tusk został szefem rady Unii Europejskiej. Co na ten temat torgi?
Niech wypierdala, przynajmniej taki jest tego plus że typa już u nas nie będzie. Teraz tylko pytanie czy dostaniemy kogoś lepszego czy może będzie stara śpiewka gdy do władzy dojdzie kopacz.
Szkodnik rozwalił Polske to i UE może rozwali.
ubolewam na tym, ze tak wielki czlowiek opuszcza polski rzad
no ale zrobil dla polski tyle, ze wiecej sie juz nie da...
czesc i chwala bohaterom
Po primo to on kłamał, bo mówił ze nie bedzie kandydowal że wzgledu na afery itp. a teraz jak widać został przewodniczącym :))) KŁAMCA
ale wy jestescie ograniczeni
nie ma to jak utozsamiac jedna osobe za wszystkie czyny partii i myslec, ze po jej odejsciu cokolwiek sie zmieni
Nie wiem czy jesteś zwykłym trollem ale to co piszesz jest śmieszne - przez czas swoich rządów nie zrobił nic prócz podwyszki podatków i zwiększenia wieku emerytalnego, no i w jego rządzie były osoby odpowiedzialne za aferę taśmową, a z tego co mi wiadomo, nawet ich nie zdymisjonował.
Sukces Donalda Tuska i sukces Polski. Możemy być dumni. Na ładne oczy raczej go nie wybrali. (Oczywiście zaraz wybitni znawcy TORGa z przed monitora będą sądzić inaczej.) Mikke, Kaczyński i inne oszołomy mogą tylko pomarzyć o tak zaszczytnej funkcji.
Gratuluję Panie premierze!
rozwalił Polskę rozwali Unia. Skończą się limity i nakazy, zaczniemy znowu używać węgla - Polska odżyje :)
Mam nadzieję, że dzięki temat po straci dużą część poparcia. Tusk zrównał kraj z ziemią to i dostanie posadę w nagrodę
Super decyzja! Przez tyle lat robił wszystko dla dobra wszystkich Polaków, a teraz ma ku temu jeszcze większe możliwości. Niewątpliwie ta sytuacja zwiększy znaczenie Polski na arenie międzynarodowej i umożliwi nam jeszcze większą integrację z Europą.
Widziałem taką scenkę, jak Tusk rozmawia z Cameron i Schmidt. I przeszła mi przez głowę myśl: co by było gdyby Kaczyński akurat był premierem? Gdzie by wtedy był? W kącie? W ogóle rozbawił mnie Jarek akcją z wczoraj co odpowiedział na pytanie nt. kandydatury Tuska "byle jak najdalej od Polski". Nie wiem co za oszołomy głosują na niego. Mózg wypaczony. Po za tym takiego stołka nie dają za frajer, chociaż niby miała by być to tylko funkcja reprezentacyjna.
Rada Europejska (tfu!) chuja moze wiec nic nie zrobi, poza pierdoleniem w telewizji sloganow, przynajmniej wyjechał z Polski... Wiadomo ze fajnie, ze Polak jest na jakims tam waznym stanowisku, ale bez przesady. Pamietam jak Buzek byl przewodniczacym PE to tez wszyscy sie spuszczali.
#up
Wiekszych bzdur dawno nie slyszalem, Kaczynski podczas urzedowania normalnie spotykal sie z Baroso i innymi. Pozniej tez z Cameronem gdy byl w opozycji. Taka propaganda w stylu "on jest niski i mlaska" a ty sie na to dajesz...
Przy odpowiedniej oprawie medialnej PO na pewno zyska w sondazach i moze jeszcze wygrac przyszle wybory. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby po cichu nie liczyla na to czesc przywodcow Unii (tych prawdziwych np. Merkel) powolujac go. Nie chca zeby im jakis Kaczynski podskakiwal, Polska musi teraz byc posluszna i troche bardziej dostac w pizde od Rosji zeby unijni "dyplomaci" mogli poprawic sobie samoocene wspierajac "prawa czlowieka i suwerenny Naród na Ukrainie"
W ogole zmien tytul bo to jest rada europejska, a nie rada ue
Dobrze, że rzucam polsze na rzecz innego kraju, bo widząc co tu niektórzy piszą to załamka. (Rodzice pewnie obstawieni)