Witam,
Otóż poszukuje bota do aktualnej wersji tibi... Bez ograniczeń na konta.
Szukam czystego cracka, jeśli ktoś chce coś w zamian to pisać priv. Postaram się wynagrodzić.
Wersja do druku
Witam,
Otóż poszukuje bota do aktualnej wersji tibi... Bez ograniczeń na konta.
Szukam czystego cracka, jeśli ktoś chce coś w zamian to pisać priv. Postaram się wynagrodzić.
Kupię czystego cracka do bota - mogę dać 10zł na 3 miesiące = jeżelli update wysyłasz czystego cracka.
Wydaj 15zł wiecej, kup premke na pandorium i bedziesz miał
zamiast wspierać jakieś **** br wole dołożyć 1$ i mieć normalnego :) pytam po prostu bo szukam opcji jak najtaniej.
A nie lepiej zrobić samemu? DoNetResolver, i podmianka w 3 czy 4 miejsach if(login) then na if(!login) then czy cos takiego.
stary gdybym miał o tym pojęcie myślisz że pisał bym tutaj prośbę o pomoc?
W takim razie czy jest ktoś w stanie podać poradnik? :( jestem amatorem przygód :|
Zróbcie sobie sami, my podaliśmy sposób, teraz wszystko zależy od was. Żeby nie było takich sytuacji jak z crackiem do XenoBota, że wirussssyyyy i kejlogggeryy, oczywiście mógłbym zrobić cracka, ale nie chce robić konkurencji kolegom z pandorum, btw. ja do XenoBota nie używam hosts.ics i alternatywnego servera. :D, tylko podmianka w ASM.
Czy można się dowiedzieć jak wyszukać tego if(login) ? bo szukam już od godziny używając dotnet resolver
@edit.
Niestety nie mogę skompilować :(
mała podpowiedź jak to zrobić?:D
Podziwiam wasze umiejętności bez kitu o0
Dobra, masz tu mały tutek:
-Kompilujesz najnowszą wersję de4dot
-Poskompilowaniu przeciagasz ibot.exe na de4dot i powstaje ibot-cleaned.exe
-DotNet Resolverem szukasz zmiennych typu LoggedIn itp i zmieniasz
-Zapisujesz
Ostatnie pytanie. Ponieważ jak już wspomniałem nie znam się na tym. Jakiego kompilatora użyć? Z resztą myślę że sobie poradzę.
Lord dużo mi pomogłeś! Odwdzięczę się
Sprobuj najnowszy Visual Studio C#
Za darmo na stronie microsoftu. W razie problemow, utworz temat w dziale programowanie na torgu