Kto gra z torga na tym serwerze?
Wersja do druku
Kto gra z torga na tym serwerze?
Ja gram :) o co chodzi?
Z ciekawości pytam czy są jakieś mordy do grania. Podaj nick :D
Vilemaw ; ) widzę, że też Gliwice :)
Taa jak włączą serwery odezwę się w grze to pogadamy :D
Ja, tylko ciekaw jestem jak długo :D.
Cytroacara
Powiedzcie, jak wygląda sytuacja po połączeniu serwerów? Polecacie ten świat? :)
Co to za swiat?? Chyba chce pograc od nowa i robie rozeznanie gdzie i z kim ;D
@Jawoor
Ja także szukam kogoś do gry :)
Generalnie to gra się całkiem fajnie, i bez problemowo, tak mi sie przynajmniej wydaje. Jak najbardziej zachęcam :)
Wbijajcie ja też niedawno zacząłem bardzo przyjemnie się gra
piszcie do Mike Wazoowsky
Na nice w miare spokojnie jest, po połączeniu servów ludzie z gildii rządzących napisali oświadczenie, że jakby ktoś od nich robił PA, to pisać do liderów ;d
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=4262150
jakby ktoś chciał to mogę tanio sprzedać trochę giepeków na tym świecie na startCytuj:
If any player above the guilds, do power abuse, unjustified killing, or attempting to extort. msg always LEADERS
Co to za fenomen ze rzadzace gildie z 3 serverow zamiast ze soba walczyc o dominando staja sie neutranle i razem pilnuja by na servie nie bylo pa? Lol
Z tego co wiem, to ludzie z Aldory i Xereny już wcześniej się znali.
może chcieli też żeby więcej ludzi grało, przez co itemy z inq itp. będą droższe i będą szybciej schodziły. na przyklad wczesniej na aldorze inq praktycznie gildie rządzące dla swoich noobcharów robiły, teraz jak sporo ludzi gra będą mogli zarobić na serwisach.
obustronna korzyść ;d
Dosyc fajnie sie gra, pk jak wszedzie chyba. Troche wkurzajace jest, ze niskolvlowe postacie to w wiekszosci bry (?) aczkolwiek polecam serwer!!