nie wiem czy powinienem w jakims temacie czy jak...
pytanie brzmi , czy jest mozliwosc odpalenia evo cracka pod elfa poda do kilku klientow tibii ? na ten moment pokazuje , ze juz jedna tibia jest i drugiej nie dyrydy
Wersja do druku
nie wiem czy powinienem w jakims temacie czy jak...
pytanie brzmi , czy jest mozliwosc odpalenia evo cracka pod elfa poda do kilku klientow tibii ? na ten moment pokazuje , ze juz jedna tibia jest i drugiej nie dyrydy
Robisz mc, crackujesz i włączasz ile chcesz, lol. Chyba że chodzi ci o różne wersje, to trzeba mieć innego cracka pod każdą wersję
tak jest, pod evo cracka to ja na sandboxie odpalam ile chce, wiec poprostu pobierz sandboxa !
niee , jak mam wlaczona jedna tibie z botem i chce druga crackowac to wyskakuje taki komunikat
Załącznik 307161
yyyy, ale nie musisz crackować znowu. wystarczy włączyć drugą tibie i drugiego bota i powinno śmigać.
dokładnie, bota pathujesz tylko raz, a potem normalnie uruchamiasz go skrótem do lunchera
Evo crack nie patchuje.
Musisz pobrać sandbox
nic nie musi pobierać... pathuje bo sam go używałem..
wlaczylem i to mi sie pokazalo. yyy
Załącznik 307178
rob wszystko jako admin, mi tak smiga
ewentualnie kliknij enter key i pozniej ok, albo samo ok od razu i nie powinno sie wylaczyc ktoryms sposobem
Czasami się tak dzieje, wina cracka / odpal w win xp sp3 i jako admin.
dalej to samo , no znowu sie odpala i nawet jak sie odpala po tej ,,wersji trial" to 1h bodajze i off bota
Skąd masz cracka?
nie pamietam juz :D z 2 lata go na pc mam