-
[Pomoc] Wyexpienie Ed!
Siemanko otóż nigdy nie grałem edem więc postanowiłem wypróbować tej profesji, dotychczas expiłem na tombach, dość przyjemnie ale już rzygam nimi.
Mam 66 lvl, full eq, 53mlvl. I tu pojawia się pytanie na co mogę iść szybko bić lvl? Kasy mam dużo, więc mogę bić sd, tylko nie wiem czy frosty czy dle może coś innego? Co byście polecili?
-
-
Polecam też workery z thunderstormów.
Ponad 500k na godzine idzie wyciągnąć na premce bez vouchera na 3ech kopalniach.
-
Co okłamujesz publike, grałeś ed i to nie 66 lvl ale o wiele wieksze.
Jak najszybciej odblokuj parne pola i lizardy z ava, pozniej souleatery
-
Ja grałem większym ed? No może i grałem bo dużo charów się przewinęło :D A skąd wiesz?
Nie grałem takim lvl ;p
-
Cytuj:
Master of the Xantera napisał
dle darashia
Ty i 20 botów LUBI TO xD
NO SORRY musiałem xD
A tak na serio to proponuje inne DL-e na Zao za teleportem, mozesz miec troche kredki, na wejsciu ale jak wyczyscisz to juz bedziesz mial luz,
-
imo fro lepsze bo biją słabiej (wavy podobne ale zamiast fb pod nogi biją paraliż i nie trzeba biegać po tych fieldach) i trudniej paść ale za to loot dużo słabszy
ale jeśli kasa to nie problem to polecam frosty
no i tak jak ktoś pisał - workery z thunderów, najlepiej z jakimś blokerem bo na tym lv łatwo paść od 3 nie wspominając o bieganiu pomiędzy całym respem
-
dle fenrock jak trafisz na wolne to na zielonej powinno wskoczyc kolo 600k na godzine
jak sie boisz to lec na utamie, w koncu masz kase xD
-
Biłem przed chwilą Darashie na prem stamie 630k/h wleciało i na respie lata z 10 botów ;) Ale padłem na wave+łapa od dl nawet nie zdążyłem e vity.. Trzeba Ice Island mieć żeby płynąć na Okolnir?
-
Nie, trzeba mieć zrobiony tylko barb test.
-
Jeśli chodzi o Dle, to z dostępem na Yalahar spokojnie możesz iść na Fenrock. Na pewno będzie tam mniej botów niż na Darashi. Magma secik i jazda.
Co do Frostów niby łatwiejsze do zabicia niż dle, ale jakoś zawsze narzekałem na ich małą ilość.
Z thunderów Workery hmm braknie ci respa będziesz musiał latać po 2/3 miejscach.
Zawsze możesz już próbować bić z Ava lizardki masowo w jakimś eq od defa.
z ciekawości zapytam: Jaki serwer?
Edit:
Przypomniało mi się, kolega druidkiem z sdków sobie na Yala klepał Hellspawny + Plagi gdzieś od 80-90
-
Właśnie idę na Fenrock :) Jedyny minus to, to że, trzeba dużo latać a mało capa = mało suppli.Teraz pytanie zostawić Demon Helmet i Boh czy zarzucić Magma boots + Magma monocle?
Na Lizardy to pójdę na 75-80, chyba że teraz z sd?
Co myślicie o używaniu Magma Amuletów ;p ?
Edit:
Server: Aurora
-
I tak nie będziesz biegał z tymi dlami :D tylko je siekał to lepiej ubrać od ognia. Osobiście nie używałem tych amuletów na dlach :D ale jak masz ich zapas to czemu nie, zawsze to dodatkowa ochrona przed dętką.
No niestety na twoim lvl dośc mozolnie się idzie :D
Szczerze? Nie opłaca się bić lizardów z SD mają na tyle mało HP, że z run + frigosów będą wystarczająca szybko padać.
-
Dobra a teraz powiedzcie mi jaki q żeby móc iść na fenrock bo napierdzielam tym pickiem i nic..
-
A ile tych DLi na tym Fenrock jest ?:) Moze sie przejde.. jak myslciei 120 EK, 100 sword (z gearem) Shiny Blade , bede czekal na spawna , nie wyrobie sie ze spawnem