Hejka, mam dylemat. Mianowicie to nie wiem czy wyłożyć 1000 funi na nowego kompa czy na ps4 - co byłoby lepsze? Zależy mi głównie na nakurwianiu w gierki.
Wersja do druku
Hejka, mam dylemat. Mianowicie to nie wiem czy wyłożyć 1000 funi na nowego kompa czy na ps4 - co byłoby lepsze? Zależy mi głównie na nakurwianiu w gierki.
Ja bym brał ps4, jestem przyzwyczajony do konsol.
Plejak w UK kosztuje 1000 funtów ?
ps4 ofc dlatego że na konsole wszystkie gry dedykowane dla niej będą działać idealnie, natomiast pc do gier wyniesie sporo więcej oraz jego wydajność spadnie o wiele szybciej niż ps4
1000 funtów? ps4 kupisz już w Polsce za 1500 zł ... A za tą cenę gdy nie masz już w sumie dobrego kompa i tylko wymiana grafiki + dołożenie ramu się nie opłaca.
chce sobie sprawic prezent na swieta a do stycznia/lutego ceny sa tylko takie:
http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-PlayS...item2a35007b0f
+ ofc. gry
z tym 1000 funi to chodzilo mi bardziej o budzet
ja bym bral konsole, o wiele wygodniej no i exclusivy ;]]]
Jak masz jakiś sensowny tv + na gry to też bym brał PS4 mimo że posiadam tylko Ps2 xd
Nie wiem co wy macie do tych konsol. Dobry PC > konsola.
Komputer oczywiście :) duzo wiecej na nim zrobisz.
W sumie to konsole :) ale czy jest sens ją teraz brać ... za rok bd pewnie ps4 slim a na tych pierwszych konsolach można się przewieźć bo jak coś się popsuje czy coś gierki nie bd chodzić to na podstawie waszych gwarancji naprawią i stworzą nowy model konsoli który będzie najlepszy. Jak nie jesteś jakimś typem że musisz ją mieć to bym się wstrzymał bo to nowinka
Jak czytam posty fanboyów konsol to naprawdę mózg wielkości orzecha , jakby do pcta nie było można podłączyć kurwa telewizora czy pada.
Pecet jest mocniejszy , ma możliwość rozbudowy, zagrasz jak człowiek w strategie/fpsy, możesz ściągać gry i w ogóle robić na nim dużo więcej rzeczy niż na konsoli.
Jedyne co przemawia za konsolą to exclusivy , ale jak chcesz płacić po 200+zł za grę to go ahead.
Jak ktoś zna inny powód "wyższości" konsoli nad pctem to niech mi go poda.
zagraj np w GTA V na PC
roczne granie na konsoli (250-300zł za grę, abonament na psn) wyniesie Cię tyle co roczne granie na highendowym komputerze (gry o wiele tańsze)