witam, gdzie szybko nabic 40 lvl 28 knigtem? Eq najlepsze jakie sie da, kasa na poty nieograniczona, skille 98/91 axe
Wersja do druku
witam, gdzie szybko nabic 40 lvl 28 knigtem? Eq najlepsze jakie sie da, kasa na poty nieograniczona, skille 98/91 axe
sproboj yalahar mutatedy
Może spróbuj jeszcze polatać na foreign/trade quarter w yalahar. Od biedy możesz spróbować bić małpy robiąc przy okazji task na nie. Cyclopy na mistrock tudzież cyclopolis wydają się być mądrym posunięciem. Ewentualnie, jeżeli masz dużo kasy, dobre skille a Twój serwer nie jest zabocony, to spróbuj pobić dragi na yalahar, masz exori ico w zanadrzu, więc nie powinny jakoś długo umierać a exp nie powinien Cię zasmucać tylko motywować do odbierania życia kolejnym zielonym bestiom o oddechu siarki umieszczonej na zapałkach sprzedawanych w sieci sklepów "Biedronka".
mutatedy bedzie hard?
na 30lvlu bierz najlepszy weapon, nawet dwureczny jesli ma wiecej ataku i bij dragi jak wolne, potow ci zejdzie troche ale pisales ze nieograniczone
koniecznie czary ofensywne dokladaj
draga to ja bije po max 70 :D takze troche sie nieoplaca
axe dwureczny bierz i śmigasz po dragach, zobacz jakieś zombie, albo cmentarna yalahar gdzie sa ghule szkielety i crypt shambery, piraty na yalahar, elfy, minosy, przynajmniej taska na mino zacznij
i niestesty wszystko tak będziesz bił. Knight to knight... Do 60 lvla nie będziesz zadawał zbyt ciekawych obrażeń (nawet bronią 2 reczną) i przy Twoich skillach. Są dobre więc tego nie zmarnuj ;) pomęcz do 60 tak jak wyzej - dragi, mutadety a najlepiej to bocik na tarantulle, 3 dni bota i masz 50 lvl
Przeciez on jak na 28 lvl to ma skille krzwyiace czasoprzestrzeń... 98... ? Axe ? , Idz na Mino Tower na Darashie, i tam czysc.. a jak juz bedziesz czul ze nie wyciagniesz wiecej to idz na Dragi...
@up
offline trening czyni cuda ja mam kine 14lvl w ciagu tygodnia 98 sword wbity, mógł też skilowac na owcy co także cuda przy wytrwałości czyni
W tydzien normalnego treningu to mozna wbic 75.. a nei 98 :P
Daj ip, też pogram.
Nawet na aurorce na samym offline trainingu nie idzie wbić takich skilli w tydzień.
Od 30 do 35lvla glorious axe, ma 40atk
Od 35lvla kupujesz headchopper, ma 42atk
Kupujesz axe ringi i berserk potiony (dodają one 5 skilla na 10min, zmniejszaja shielding ale z 2 ręczną bronią nie potrzebny Ci i tak shielding).
Z tym wszystkim masz 107 skilla.
Na full cap kupujesz manasów i trochę health potów na wszelki wypadek.
Idziesz na dragi, biegasz ciągle na haste i bijesz dragi broń+czary offensywne.
P.s czemu akurat ten 40 chcesz wbić :o?
chodziło mi że w ciągu tygodnia skoczy mi z 97 do 98 przepraszam za nieporozumienie, 4 miechy się na offline skiluje