-
Exp RP 45+
Siemaneczko. Gdzie expić Palkiem na 43 lvlu? Skille 73/57 offline leca. Tylko ręcznie, interesuje mnie dobry exp przy minimalnym ale jednak proficie. Mutated humany/ humany+1 już mam obczajone, ale szukam czegoś innego. EQ nie stanowi problemu, miejscówki często zajęte równierz.
-
-
-
rób task na piraty a bijesz je w yala exp ok.80k/h jeśli dobrze pamiętam royal/enchant speras+shield
-
Piraty lipa i bieda, albo ktos boci albo ~45/50k na h przy czym leca manaski i ciężej je ubic niz humany :d. Zombie średnio dam rade na stalkery + jak necro przy ucieczce mi naluruje pół respa to też średnio. Jakieś inne pomysły? :D
-
treasure island. potrzebujesz mapki, co loota z piratów i ghosty byś musiał strikiem bić
-
A może coś co daje jakiś loot/odrobine wiecej expa niż zombie? :D Jakiś ładny resp gsów/czegoś w tym stylu?
-
-
-
na crystalach będzie trudno i raczej zmarnuje większość zwoich manasów ;D ja tam expiłem tym lvlem tak jak ty na tych mutated humanach i było git, moim zdaniem niestety musisz to przeboleć i expić tam i nie ma innej lepszej miejscówy, chyba że jest ale o niej nie wiem... Możesz też spróbować cyclopolis Edron od poziomu -2 do ostatniego podajże -5. exp może nie lepszy ale profit na pewno większy. A w razie Hardcoru to 2 stealth ringi w bp na wszelki musisz mieć. POzDr.
-
Cytuj:
Harvi napisał
crystal spidery?
Tam chcialem isc od 55 gdy bede juz mial ornate crossbow i mogl siekac z power boltow... 3 taski by sie wzielo i profit by mogl byc ladny... Humany miejsce dobre, ale czasami sa tam boty mocne. Siedze na +1 wiec zawsze ich troche mniej niz na 0.
-
Paladyn ma 57 lvl, dalej jest dylemat gdzie nim bić lvl, żeby był profit w itemkach i optymalny exp. Bije z composite hornbow + onyx arrows. Crystal spidery jeszcze sa za szybkie dla mnie wiec prosze cos innego :p.
-
wyrmy w lb
culty w yalahar
a tak w ogole to masz przeciez haste wiec mozesz bic juz gsy i csy
-
Weź łuk, onnyx arrows i idź na bog raidery yalahar. Jak cos spadnie przy przecietnym szczesciu to bedziesz na 0/+ . sam tam latam i exp tak 80-90 k/h na twoim lvlu :)
tylko uważaj żeby sobie wiecej nie zlurować bo smiesznie sie biega w kólko z 4 bogami jak masz parala co sekunde albo czesciej :D ale expowisko bardzo fajne i tam mozesz siedziec spokojnie do 75+ :)
-
Parne pola sproboj z tym compositem.