Czemu one są takie drogie?Na moim servie chodza po 22k a na innych podobno po 35k..Wcale sie je tak trudno nie looci.
Wersja do druku
Czemu one są takie drogie?Na moim servie chodza po 22k a na innych podobno po 35k..Wcale sie je tak trudno nie looci.
Moze dlatego, ze wypadaja tylko z 2-4 mobow, ktore az takie latwe nie sa w porownaniu np. do brown pocy z ghouli gdzie 8lvl moze je loocic.
Wypadają z mocniejszych potworów.
Leci tylko z kilku potworów które są mocne, a ciężko się je loci. Na locenie Red Pocy nie postawisz na bota 100 ek, tylko porzebujesz 130+ ms/ed, a na np. Blue Poc 90 ek i masz profit z Blue poców, + lecą Mystic Turbany, które można wymienić na Blue Poc. Sorry za chaos,piszę z telefonu.
bo jest duże zapotrzebowanie, przy małym nakładzie?
i przy okazji ci co mają to mogą ustalać ceny jakie chcą
tak bardzo ekonomia :I
Najsłabsze co potrafi to wyrzucić to chyba barbarzyńca krwawychodziarz. Ale to bardzo rzadko. W rozsądnych ilościach leci z bohaterów (zbyt wielu ich nie ma) oraz furii (też jest ich niewiele oraz są bardzo silne). Być może przegapiłem coś.
Ja jak bilem 70 ekiem barby to na 1 refila zawsze mialem 1-2 poce, kiedys byly tansze...
No to główny powód jak większość powiedziała, duże zapotrzebowanie, mało potworków z których leci = przeludnienie na tych respach i ciężko dopaść hero.
I wcale nie lecą tak często, jak Ci sie przyfarciło i spadło kilka podczas hunta to sie ciesz, ale jak pójdziesz jeszcze kilka razy to możesz z kilku huntów wynieść 0 poców.
ja ostatnio zabiłem 30 barbów na arenie tak przechodząc i miałem 3 poce xd
nikt nie podał infernalistów a z nich też leci a z zugurosha leci chyba 1-10 red poców więc dość sporo
Teraz cena pewnie też jeszcze trochę spadnie, bo na nowej drefii jest Blood Hand i Blood Priest zrzucają red poce. Ale generalnie z każdego potwora z którego leci to i tak jest rare ;d
ja na hero boce 80 knajtem wiec nie weim co tam ktos mowi ;p ale rzeczywiscie na nocke czasem 2.. moze 3 max
dziwna ta ekonomia w tibii, jeszcze pamiętam z rok temu może, to te Red poce po max 5k chodziły, a na nie których serwerach nawet mniej. Teraz takie ceny z kosmosu po 30k haha :d