Witam, Hakneli mnie pare dni temu, i chcialbym zaczac edem od 0, i pytanie jaki swiat zeby byl non pvp i duzo polaków, jakos do nich mam przywiazanie, i exp ecdem gdzie co i jak? jak nim zarobic bo pacc scrolle dopiero na 80 bede mogl +/-.
Wersja do druku
Witam, Hakneli mnie pare dni temu, i chcialbym zaczac edem od 0, i pytanie jaki swiat zeby byl non pvp i duzo polaków, jakos do nich mam przywiazanie, i exp ecdem gdzie co i jak? jak nim zarobic bo pacc scrolle dopiero na 80 bede mogl +/-.
serwer non-pvp i dużo polaków hmmm proponuje harmonia,nerana
Wlasnie na Neranie mnie ojebalia le tez moge od 0 aczkowlwiek moze kots odp na reszte pytania?
Na Refugi są ogromne ilości Polaków;)
Na candii to samo. Co do zarobku to nie bardzo mam pomysł, na małym lvlu to najwięcej chyba zarobisz na kostce w dp ;p
Celesta, Olympa.
Ok, a gdzie co i jak expic edem, i od ktorego lvl bede mogl sie juz szykowac do expa z ekiem na profitowo?
Pacc/Facc?
Pacc jest :) a pacc scroll to jak mowilem od 80 :)
Na początku możesz klepać na stealth ring cyclopolis. Od 20 lvl taski na Carniphile, potem tarantule, Mutated humany fajny profit. 50 lvl możesz spokojnie dragi klepac i task ancient scaraby (fajny profit może być broszka), koło 60 crystal spidery (task), i tak dojdziesz do 80 XD
za ile będziesz jojczył, że masz mało życia, lagi i czy nie lepiej grać palkiem?
@co, prawda boli? XD
Ok, teraz wszystkie phytania naraz zeby nie bylo spamu i Black nie mial o co plakac.
- Gdzie expic druidem, czy da sie uzyc na taskach?
- Od ktorego lvl zaczynaja sie hunty z ek na profitowo?
Czekam na odp :*
@refresh
Napisali ci gdzie expić, może napisz troche więcej szczegółów. Ile kasy na expa będziesz miał, czy chcesz waste/profit? Co masz na myśli mówiąc "da się użyć na taskach?", jeżeli ci się nie znudzi to taski się opłaca robić i to bardzo.
Hunty profitowe z EK zaczynają sie tak od 100 lvla ale od 150-200 jest imo najlepiej.
@UP kasy? tytul czytales? :D btw nie wiem moze pacc scrolla kupie to z 500-600k bede mial zeby eq kupic itd.