jak to jest z tymi podaniami? składam ile chcę, dostaję się na powiedzmy 3 z 5 i sobie wybieram na który idę czy tak jak przy LO trzeba to w jakieśkolejności ustawić?
Wersja do druku
jak to jest z tymi podaniami? składam ile chcę, dostaję się na powiedzmy 3 z 5 i sobie wybieram na który idę czy tak jak przy LO trzeba to w jakieśkolejności ustawić?
Z tego co kojarzę to kolejność jest ważna przy wybieraniu kierunku. Składasz na ile chcesz uczelni, a później sam decydujesz gdzie chcesz iść.
@up
Składając na WUM na fizjoterapie i ratownictwo medyczne muszę opłacić oba kierunki więc :P
ok, dzięki. to jeszcze mi powiedzcie czy po wypełnieniu tej ankiety przez internet i przelaniu hajsu jestem już oficjalnie zapisany. zaznaczyłem że wyrażam zgodę na przetwarzanie moich wyników z matury bla bla bla więc nie muszę więcej papierów składać, ta?
do tego w szkole jakieś śmieszne karteczki z danymi uczelni na które chcemy iść dostaliśmy od pielęgniarki, po kiego to? ;p
Skoro taki temat to dopytam - powiedzmy, że składam podanie na 5 kierunków. Dostaje się z tego na dwa kierunki ale nie dostałem się na ten mój wymarzony, co w takiej sytuacji? UG konkretnie.
z tego co kojarzę zwykle na politechnikach płaci się raz, a na uczelniach medycznych oddzielnie za każdy kierunek