No wiec for fun ankieta, jaki wedlug was champ, jest w skrocie najprostszy i nawet najwiekszy rak jest wstanie tym cos ugrac?
Moj glos idzie na cait, typowa postac dla gowien xDD Jak mialbym 2 glosy to jeszcze na nunu top bym zaglosowal.
Wersja do druku
No wiec for fun ankieta, jaki wedlug was champ, jest w skrocie najprostszy i nawet najwiekszy rak jest wstanie tym cos ugrac?
Moj glos idzie na cait, typowa postac dla gowien xDD Jak mialbym 2 glosy to jeszcze na nunu top bym zaglosowal.
Imo Garen. Złożony pod tanka i tak robi rozpierdol, dobrze się trzyma na linii, ma prostą mechanikę.
Myślałem, że jak ownie mida aniom to jestem dobry :///
imo każdy tank którym można się wpierdolić w środek teamfightu, stać 10 sekund i naciskać wszystko
sejuani jest łatwa
Co yorick, vlad i lb w ankiecie robi i gdzie jest master yi?
Darek
teemo
>adc
>no-brain, kazdy rak moglby cos ugrac
to chyba nie moze byc prawda.
z tych podanych w ankiecie to chyba wlasnie garen. popierdolenie tanky, latasz sobie sam, robisz co chcesz :p
master yi, dariusz
non skill champ to jest kurwa ahri
@Up
jednak chyba nie, bo skillshotami trzeba trafiać
@topic
głos na garena, zacytuje kolesia, który wczoraj przegrał topa vs ja (garenem)
"this demacia shit only spin around and run away so gay"
dlaczego ankieta obraza uzytkownikow tego forum
jak w ogole kurwa mozna sugerowac ze ap yi jest trudniejszy od caitlyn
mimo ze wiekszosc postaci jest prosta mechanicznie to wcale nie znaczy ze byle rak nimi dobrze zagra, kogos chyba musiala zabolec dupka po ostatnich grach xD
Trzeba byc gownem bronze X, zeby napisac ze caitlyn jest latwa haha :3
A co do topicu to kennen, wbiega z E, R lub W, Q w stuna i jak grasz adc bez qss/cleanse to Cie nie ma.
Z listy wg. mnie Garen. Jednak przy moim minusowym skillu najlepszy rozpierdol robiłem Warwickiem, który wg. mnie jest jeszcze łatwiejszy do gry.