-
Francuska komedia.
Cześć. Zna ktoś może taka starszą komedie francuską, oglądałem ją coś koło 2007 lub dawniej, więc film może być jeszcze starszy, jeśli komuś pomoże to na jakimś z kanałów canal+ to widziałem, kilku kumpli jeden chyba sie z kobietą rozstał/mają ciężkie dni, coś tam mu sie dzieje że widzi duchy, one mu tam pomagają zdobyć tą dziewczyne, i wiele śmiesznych scen przy pomocy tych duchów powstaje, może ktoś pomóc? Albo kojarzy choćby aktora, czy cokolwiek..
-
-
-
A jak nikt nie wie to jakieś inne fajne francuskie komedie ktoś może zna?
-
-
Cytuj:
Pluto napisał
Tata duch
Malo francuski film
Inne komedie to np. Taxi (ze 4 częsci były), Goscie goscie,
-
-
Polecam taksówki, 'Młodzi, piękni i szaleni' i 'Nietykalni'
-
Taxi znam.
Komedie z Louisem też oczywiście, chyba każdy to zna.
Co do "Tata Duch" - jeśli to była propozycja do tego mojego filmu o którym pisałem, to napewno nie.
I ten film był z 2000r napewno, nie był napewno taki stary.
Ja od siebie polece film "Nic do oclenia" - zajebisty.
-
nietykalni - dla mnie jeden z najlepszych filmów ever
-
Z francuskimi chętnie pomogę, bo uwielbiam. Koniecznie obejrzyj "Jeszcze dalej niż Północ", "Plotka" znam więcej, ale tak z rękawa nie potrafię rzucić. Co do tego filmu to też widziałem, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Euronymous oooo panie nie wiem jak mogłem o tym zapomnieć.
No to warto dodać jeszcze Goście, goście(tylko nie machnij się oglądając amerykańską wersję).
-
Moją ulubioną francuską komedią jest "Przyjaciel Ganstera" z Gérardem Depardieu i Jeanem Reno (<3333).
-
Ostatnio widziałam komedię sensacyjną "trzynasta dzielnica", w paryżu akcja, fajny film ;)
@dół
lubię bajki :D
-
To jeden z tych filmów, które wrzucam do szuflady z napisem "bajka".
-
Film, o który Ci może chodzić to: "Poltergay - Duchy(2006)".
#niżej
Nie Ty jeden. xd