Gdzie polecacie expic rp 80 lvl z assasin starsami zeby nie bylo zbyt duzego waste ? z gory dzieki ;p
Wersja do druku
Gdzie polecacie expic rp 80 lvl z assasin starsami zeby nie bylo zbyt duzego waste ? z gory dzieki ;p
drillbolty
drillwormy
EOT
co to jest EOT ?
end of topic
z assa jest sens najwyżej cycpolis żeby coś blokować ale waste będzie
frost dragony :) powoli po max 2 sztuki bierz i bedzie git, tylko mam nadzieje ze masz dobre skille min 90 dista :)
z asskami to faktycznie na tym lvlu chyba frosty ;D
Nie zwrócą mu się Frosty z ass'ów :)
Nic się nie zwróci... Na drillwormach jak ostatnio gwiazdki kilka razy brałem to ledwo się udawało na 0...
Ogólnie też jak jeszcze grałem RP po wbiciu 80 budziły się we mnie "fantazje" o hydrach, frostach, DL'ach, nightmarach i cholera wie czym jeszcze z Ass'kami. Skończyło się na Wyrmach z łukiem :)
To już lepiej DLe najwieksza gora na zao, przyjemniej sie expi i wiekszy exp wyciagnie jak dobrze ogarnie 2 najwieksze gory
Losty na kazo, nie wiem czy się zwróci, ale z boltami od 90 lvl się zwracało :D
Bo ass nie mają mniej ataku za większą kasę... No i losty trzeba ogar. Już 2 to grubo. Ale może nawet lepiej mieć tą tarczę...
Nie wiem ile się zmieniło w przeciągu ostatnich 2-3lat ale ja swoim rpkiem prawie wszystko profitowałem z AS. Wyrmy, frosty zazwyczaj na plus a siedziałem na nich od 90 do 118, na dl różnie bywało wiadomo, po 118 aż do 150 biłem grimy na darashii i tam możecie nie wierzyć ale dokładnie 1 na 5 wypadów mi się nie zwracał bo pamiętam jak robiłem wyliczenia ;d i zazwyczaj 20-50k+, raz mi się zdarzyło 150k na plus ale to był jakiś totalny fart i chyba sytuacja nie do powtórzenia na tym lvl.
Mały szczegół - skille 110/90.
A jak takie grimy cisnac takim palkiem 120~? Assasinki i Fire walle albo bomby i sie ganiac?
Ta, to jedyna opcja. Bez FB on by cię poskładał dość szybko.