-
132 ed
Szukałem i mało co znalazłem (wzór skopiowany z innego serwisu XD)
Cel: exp/zarobek/
Poziom: 132
Profesja: ED
Skille: 54Mlvl
Ekwipunek: Batwing Hat, Calopteryx Cape, Grasshopper Legs, BOH/FBW, MMS, Terra/Magma Set (tak, brak softów)
Typ konta: PACC
Pieniądze, które możesz poświęcić na exp/skill*:-------
Rodzaj serwera*: Open PvP
Nazwa bota*: Healing Jest : )))
Inne*: Chodzi mi o propozycje gdzie wyjdę na 0/+ z dobrym expem (na premium staminie +/- 500k) oraz gdzie można dorobić (na premium staminie +/- 300k)
Parę miejscówek mam sprawdzonych więc o nich proszę mi nie pisać:
- Goroma/Banuta z SD: Z premium 500k/h ale waste 30k~~
- Souleater z GFB: Z premium 600k/h i dobry profit ale mam do nich pecha i ciągle padam
- DL z AVA: Exp bardzo dobry ale i waste masakryczny
- Frosty: To samo co up
- Hellspawny: Góra z ewallami średni exp i profit, a -1 to ja nie ogarniam jak bić bo tam jeszcze plagi są (jakieś propozycję?)
- Deeplingi z Terra Wave i SH: 350k/h i słaby profit oraz duże ryzyko deda (może nie umiem bić?)
- Quary jestem za wolny na obszarówki
- Spectre: Za mały level więc nawet nie próbuje
- Hff'y z AVA: TESTUJE ale średnio i to bardzo średnio to widzę
- Hive z AVA: średni exp/0/duże ryzyko deda
-
Nie wiem co ty robiłeś, ale jak można mieć taki mlvl?
Ja na 132 edkó również, mam 69 i wydaje mi się że to słabo.
Może potrenuj przynajmniej do 65?
-
"przynajmniej do 65" - wiesz ile czasu zajmie mu wbicie tylu mlvleli ile mu brakuje? Już niech expi z takim, wbije podczas.
-
sorry błąd... 64 mam
/////
wszystko dedy, char był trochę w WM
-
Co do hellspawnow -1 to duzo przyjemniej sie je bije niz na 0.
Co prawda plagi sie chwile bije ale dobry z nich jest drop, zawsze mi jakis itemek za 30k polecial.
idziesz na polnoc a pozniej w prawo az bedzie skrzyżowanie.
biegasz wokol tej skalki http://img256.imageshack.us/img256/4017/79478442.png
lurujesz sobie z dolu prawo i lewo, tego plaga ze srodka mozna zniknac jesli pobiegniesz <.
jak ci sie nie chce visowac plagow to wez troche sd
biegalem tam od 120 lvla i dawalo rade ;)
od 170 mozesz zaczac biegac z avalanche
co do innych miejsc polecam war golemy, exp sredni ale fajna kasa
-
mógłbyś pokazać na minimapce to miejsce dokładnie i ile wyciągasz expa ?
-
http://i50.tinypic.com/2v00nt0.jpg
co do expa to nei pamietam bo druta mialem jakies 3 lata temu, ale wydaje mi sie ze jakies 180-200k na normalnej staminie mialem bijac tylko z frigo i visow
ps. jak teraz patrze, to robiac te mapke jakis czas temu zle oznaczlem troszke resp tak ze nie sugeruj sie nim w 100% :)
-
no to to jest mało bardzo ;s wydaję mi się, że na hive więcej z strikow wyciągne przy ogromnym proficie
//////
Dzisiaj i spróbuje te helle i zrobiłem dostęp do lizard city, a tam podobno +/- 600k/h i 0 lub profit
-
Przecież on plaga edkiem z visa będzie bił do usranej śmierci, a jak hellki podejdą to i na placa może się łatwo wrzucić. Kolejną sprawą jest to, że plag ucieka, więc nie dość, że będzie go długo bił to jeszce przy uciekaniu plaga może się wbić w większą grupę. Reasumując to może być spoko, ale równie dobrze nie musi. Ja walę helle na 0, zbije resp i cisnę na hero/necro/infy i tak w kolko.
-
A Behe z Ava by na tym 130 nie dało rady? Exp powinien być kozacki.
-
@up. Właśnie chciałem o to zapytać. Behe Q najlepsze? Jaką taktyke przyjąć, jak się ubrać? Walić tylko Ava?
-
Najlepsze miejsce to oczywiście Cyclopolis, a co do ubioru to raczej standard (ofc. raczej najlepsza dostępna tarcza a nie spellbook). Z tego co widziałem na caście jak jakiś koleś robił taska to tylko Ava + ew. dobitka z Frigo. Taktyki to lurować i bić, żadnej filozofii :P Pytanie, czy ten 130 da radę. Widziałem na castach tylko 200+.
-
Ja mam 142, choć to nie duża róznica, ale i MLVLek zdecydowanie lepszy. A na cyclopolis idzie elegancko lurować po 1 ? Pójdę najpierw na yala i pojedyńczego ubije.
-
Nie no pojedynczy to nie problem nawet dla mnie a mam 110 :P A ty masz lurować nie po 1 tylko 3+ i bić z Ava na tym Cyclopolis.
@PS
Jaki masz ten mlvl (z itemami ofc)?
-
Z itemami, mam 82, ale np w łapie Depth Scutum, więc tutaja troszkę mlvlka tracę. Hmm, ja to bym wolał lurować po 1-2, tak żeby bezpieczniej było.