Witam,dzisiaj grają cserię bo3 awansując z Gold IV przeskoczyłem natychmiast do Gold II.To jakiś bug,czy normalne?
Wersja do druku
Witam,dzisiaj grają cserię bo3 awansując z Gold IV przeskoczyłem natychmiast do Gold II.To jakiś bug,czy normalne?
normalne
to jest normalne, z tego co wiem tylko raz na konto się do zdarza.
To się może zdarzyć jeśli wygrasz kilka meczy pod rząd lub twoje ukryte elo pasuje do poziomu Gold II
A to nie jest tak, że np. gość wygrywa 50 z 60 gier.
W tych 10 przegranych są same bo.
Później wygrywa bo i leci jak rakieta?
tylko ze jakby gral bo3 i przegrywal 2 z nich, to pozniej by pewnie potrzebowal tylko jednego wina zeby znow grac w bo3, wiec jednak stosunek by wygladal 1 win / 2 lose
Mozecie mi powiedziec czemu od 2 dni mam tak ze za wygrana mam +5,+11,+9 za lost mam -27 , -24, -20 ??
z tego co mi tlumaczyli dzisiaj to dlatego ze przegrales duzo gier, i twoje ukryte elo jest mniejsze niz powinno byc, wiec ma sie wyrownac
to dziala w dwie strony
Jezeli wedlug ciebie passa 12 gier wygranych to jest duzo przegranych gier to pozdrawiam serdecznie taka sytuacje
Od czego to zalezy w jakies mierze? Nie jest to na moim koncie boostuje kolege i dziwi mnie ze przy np 12 grach pod rzad dostaje malo malo malo jedna przegram i jest -25 i tak dalej
W której dywizji jesteś?
Nie chcę zakładac nowego temat wiec tutaj zapytam , jak to kurwa jest że u mnie w team jest brąz I ,i to taki unskiled ze tragedia silver II i nizszy gdy ja silver I a w przeciwnym jest i zloto. Jak to losuje bo mnie szlak juz trafia.