Witam, mój wcześniejszy temat został usunięty ze względu na moja ortografie to teraz napisze jak trzeba, gdzie expic sorcem do 130 żeby był proficik, bo wiem ze od 130 można medusy tak? proszę o odpowiedz :)
Wersja do druku
Witam, mój wcześniejszy temat został usunięty ze względu na moja ortografie to teraz napisze jak trzeba, gdzie expic sorcem do 130 żeby był proficik, bo wiem ze od 130 można medusy tak? proszę o odpowiedz :)
souleatery
Quary z Thunderstormów ; )
Quary nie :) bo tam idzie latwo zgona zaliczyc na tym lvl, co do souleatery to jakas specjalna taktyka czy po prostu pojedynczo spell + wand
Wlasnie sei kolegi spytalemi podobno trudne do hunta teraz dla mnie te souleatery
No najlepiej to po 3-4 zbierać i gfb , może być trochę waste , ale kosmiczne expy tam można wyciągnąć ; )
Przeczytaj mój 1 post :) i mówie 0 waste :) jak ma byc bez waste to chociaz zebym na 0 wychodzil lub minimalnym waste ewt proficie malym
Aaa... To z profitem to dle z exori frigo ( a nie sd ) tak jak ty to lubisz ;DD
na dle z 400 manasami watpie o profit ale chyba wyjscia duzego nie mam. Lecz wciaz czekam na wypowiedzi innych.
Jak będziesz powoli latał to będzie i profit , a jak chcesz exp to dawaj na te souletery ; ] Wolno latasz na dl to i mniej potów leci , proste ? ; ] Większa szansa na profit .
Drillwormy. Przed chwilą w innym temacie pisałem: 90 ek (a drille to raczej nie są mobki dla kina) na 40 minut expienia zeszło mi 11ghp, 310smp, a leciałem na softach. Trochę przyfarciłem z dropem, ale i tak 6k do przodu po tym :P
a jaki masz lvl w ogole bo nic o tym nie wspomniales, wiemy tylko tyle ze pytasz o miejscowki +/- do 130 na profit
Dla profitu polecam bić gsy, crystal spidery, zbierzesz trochę hajsu to możesz expić na dlach, bo tam to jest loteria, raz profit, raz waste.
LvL 102 MS, 66 m lvl kasy 800k w banku i czasami urosnie z 900 ale szybko spada, moze to wam cos pomoze :P
moze frosty jeszcze jak nie jestes pewien souleaterow
ile dałeś za postać?
-soultery
-deeplingi
-dragi + dle
-gsy (czysty hajs)
-wyrmy
mając 900k w banku nie musisz się martwić jak wyjdziesz na lekki minus, jednak wszedzie powinno być na 0 lub lekki +