Witam, wbijam dzisiaj juz 100 :) 20% do lvl, i pytanie jakiego taska zrobic zebym z niego porift mial na koniec, pokolei jak robic zeby to mi sie kalkulowało. 70 m lvl 120cc jeszcze w banku :) poi done
Wersja do druku
Witam, wbijam dzisiaj juz 100 :) 20% do lvl, i pytanie jakiego taska zrobic zebym z niego porift mial na koniec, pokolei jak robic zeby to mi sie kalkulowało. 70 m lvl 120cc jeszcze w banku :) poi done
Na GSy na pewno będzie profitowy. Podejrzewam, że Quary pod wodą również, ale nie wiem, jak tam jest z bieganiem solo.
Polecam GSY
oprocz gsow i quar polecam tez werewolfy (glownie na vengoth są), za tego taska dostajesz az 4 pkt, a zabic trzeba tylko 300, a nie np. 500 jak gsy (za które są 3 task pointy)
@up a jest gdzies cave gdzie sa same werewolfiki? + jak widze nic ciekawegoz bossa nie leci i jak cos leci lepszego do rzadko. GSy 3/3
were na propsie
quary też, ale tutaj jak ci się nie chce na bossa chodzić przez całą calassę to odradzam (można się lekko wnerwić jak ~1k z niego zleci)
Ja na twoim miejscu zacząłbym od taska na gs'y, a potem martwił się o inne.
Pisał przecież , że gsy 3/3 ;]
tylko na werewolfach prawie caly czas ktos boci xd
Też je z Elediusem porobie ;DD Tylko pokażcie gdzie to dokładnie ,albo jakiś filmik z dojściem , bo nie ogarniam zao . ;D
Powiem tak jak ktos jest tak dobroduszny niech mi powie co robic 1sze Quary/Werewofly co dalej? tak zeby taski rozlozyly sie ladnie do 129 lvl :) zeby bic je tak by nawet lvl lecial + kaska i taski dobrze szly
rób 3x quary i 3x were, później na zao 3x lizardy bij. jak zrobisz i nie będziesz miał 129lvla, to rób stampory/helle, albo idź expić na soulach z taskiem na mutated baty