Jan 17 2013 -
2461 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
U mnie czysto, uzywam ibota, a jak tam u Was?;)
Wersja do druku
Jan 17 2013 -
2461 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
U mnie czysto, uzywam ibota, a jak tam u Was?;)
Miesiąc na redbocie, main char + 4 bot chary czysto.
Z tym że na jednym z bot charów są zmienione passy i nie wiem dlaczego.
Coś mi się wydaję, że tak naprawdę oni nie usuwają konto. Czemu cały czas jest tyle samo online ? 30k jest zawse wieczorem, nawet jakby 10k kont usuneli to i tak by było 30k online
U mnie na trade spamują ciągle te same 3 boty i jakoś ich nie banują, a trudno nie jest ich wykryć, tym bardziej że mogli zbanowac za sprzedawnie i reklamowanie
Dzonzi powiem Tobie tak ze cos w tym jest, tez sie kiedys nad tym zastanawialem. Wysylalem tyle zgloszen na te scierwo z trade co spamuja i nic... jak byl zawsze mass ban to i tak liczba graczy byla taka sama. (spamerzy z trade... zawsze im sie jakims cudem udawalo uniknac bana) A moze to Cip. handluje w grze dla wzbogacenia sie? Kto wie... Cipy cos nas oszukuja. Moze dorabiaja w tibie nie gra juz tyle ludzi co kiedys teraz po 30k online kiedys po 60k
ze 3 dni na iBocie Macros edition, 1 konto, wszystko swoje i czysto
zobaczymy na następnym
A ja dostałem banuwe za tibiaauto na cave bocie
3 postaci na redbocie - czysto . :)
Nie uzywa sie Tibii Auto najgorszy syf jaki moze byc... Z takim czyms to na ots mozesz sie bawic a nie na real. Z najlepszym botem z jakim wspolpracowalem to NEOBOT. Szkoda ze kres jego zywotnosci minal... no i przestalem grac :P
magebot safe, ibot, blackd safe cheats na jednym accu i nic.
jakos tydzien na ibocie na 130 eku i nic
ibot 4 chary - czysto.
ibot 1 char-czyściutko
6 charow, na ibocie - 0 bana
1 char na redbocie 0 bana
Delete, pobociłem na scrackowanym ibocie AŻ 3 dni :D :D
Szkoda tylko, że pacc poszedł się rypać...
Ale kij, nowa postać już jest, nowy pacc też już czeka :D
nie wiem czemu tak narzekacie na TA- 10 charow na Cave bot, bocone po 5 przez cala stamine i nastepne 5, tak na zmiane. Zadnego bana nie dostalem.
Poprzedni mass ban to z 13 charow 1 polecial