-
Aurera Thread
-
Zachęcam do lektury regulaminu działu, jak przyuważysz czego brakuje to obejdzie się bez konsekwencji ;).
-
Trzy zdjęcia na start tematu!
Powiedz mi jak sie ma sytuacja z lagami na aurera? Ile osob srednio gra ? Jak z miejscówkami dla nizszych lvli? dragi dle etc.
Dodaj te 3 zdjecia bo bedzie po temacie!
-
tibia.com i se zobacz ile ludzi gra :)
-
Nie badz taki do przodu :) Nie tylko o to pytam.
-
gra dużo ludzi (w dzień nie aż tak, w nocy gorzej)
lagi są (ja mam)
miejscówki dla low lvl (roty, tomby) raczej w dzień wolne, dragi zawalone są wszędzie
pozdrawiam i nie polecam
-
Rano tak do 18 ja nie mam albo lekkie, fixa używam a z expem moim zdaniem jest gdzie expic nie narzekałem nigdy na brak wiecznie zajętych
expowisk.
-
kolejne;)
-
next;)
-
-
Leatrix-Latency-Fix polecam ten program dla graczy którzy graja na amerykańskich tibiskich serverach. Na pewnym fanpagu Polskim tibia.com mozna znaleźć poradnik jak go zainstalować. link do poradnika na pw(pewnie reklamowanie innych forów zakazane) :) pozdrawiam ss wrzucę niebawem
-
temat średnio interesujący, bo nie ma w nim prawie nic poza napisem "you advanced.." i taka prosba, moze tylko mi to przeszkadza, ale byloby milo gdybys Anonyno wycinał troche zdjecia, albo nie zapisywal ich w png - na maxa dlugo sie laduja. Powodzenia!
-
nie mielismy za duzo czasow na robienie ss zarabialem na pacc no i teraz gildie zrobilismy polakow jak co to do mnie piszcie w grze nick Lotthos jutro service questow dla gildi robie to moze jakis ss bedzie ;d pk narazie nie robimy przez te glupie darmowe blessy :<<
-
-
A mi tam się podobają awanse ,super masz tego palka , jakie tam na nim skile są ? I ty oczywiście na premium staminie to bijesz , tak ?