Witam teraz w cyfrze plus jest promocja jak się bierze abonament mozna dostać prezent za 1 zł.
I tu moje pytanie czy ten tv co dają to jest jakiś dobry? Bo na allegro nie schodzą w ogóle.
TV SAMSUNG LED 40" Full HD
Wersja do druku
Witam teraz w cyfrze plus jest promocja jak się bierze abonament mozna dostać prezent za 1 zł.
I tu moje pytanie czy ten tv co dają to jest jakiś dobry? Bo na allegro nie schodzą w ogóle.
TV SAMSUNG LED 40" Full HD
czytalem kiedys opinie uzytkownikow i praktycznie 80%, jak nie wiecej bylo niezadowolonych. ponadto moj znajomy rowniez jest zawiedziony - slaba jakosc obrazu, bezsensowne funkcje. ale to nie jest moja opinia ;)
No właśnie nie wiem gdzie się coś dowiem. Bo na allegro nikt tego nie kupuję a chciałem go brać i od razu sprzedać i kupić 32" ale nie wiem czy się nie przejadę i nikt nie kupi?
Ale żeby dostać ten tv musisz brać abonament za 150 pln przez 2 lata chyba to raczej nie opłaca sie
Na pewno 40" calowy dają? A nie czasem ok. 32"? Wydawało mi się, że jest mniejszy.Faktycznie 40"". : o
Osobiście mam Cyfrę+ od wielu lat i nie narzekam na jakość. Jedynym i najwiekszym minusem jest to, że kiedyś - nie wiem jak teraz, - źle traktowali stałych / wieloletnich klientów.
Jak masz opcję za 99zł na miech - na ile umowa? - to bralbym bez zastanowienia.
Na 18 miesięcy ale pierdole bo ten tv jakiś nie pewny, biorę jednak pakiet za 39 zł wszystkie Canal+ sport itd na zawsze i HBO na 3 miesiące za free a tV kupuje w Media Markt Samsunga 32 Full HD za 1300 zł
A widzisz z takimi decyzjami się zawsze do świąt czeka xd A TV się przyda 32" bo mam jeszcze Kineskopowy i już się patrzeć nie mogę na niego. Brał bym ten 40" ale mam mały pokój i nie ma gdzie dać :(
moglbys podeslac jakiegos linka do tej promocji cyfry?
abonament 99 x 24miechy + tv 40'', tak? ;d
na stronie cyfty widze, ze to abonament za 199 ;o
Promocje są przy umowach na 2 lata przy najdroższym pakiecie. 99zł miesięcznie jest tylko przez pierwszy rok. Potem 150 czy tam 180. Po tych 2 latach możesz wziąć kolejny sprzęt na tą samą umowę. Moim zdaniem się opłaca. HBO GO, Zdecydowana większość kanałów, funkcje internetowe w dekoderze i sprzęt za darmo co 2 lata. 3 lata temu dostałem 24", rok temu 27" 3d, za rok 42 albo 47".
Dobra mam już tą Cyfrę+
I teraz pytanie czy da się zrobić tzw: MultiRoom abym w innym pokoju mógł tez oglądać coś z tej cyfry. Bo w Cyfrze powiedzieli że to kosztuje 10 zł miesięcznie. Ale zastawia mnie to czy można jakiś na allegro zamówić zastępczy czy coś?
multiroom c+ dostajesz dwie niezalezne od siebie karty ktore mozesz uzywac w 2 roznych domach. Na allegro poszukaj spliter sa od 60 do nawet 400zl sa przeewodowe i bezprzewodowe. mialem jeden z tanszych to sie czasami wiesza
Ja potrzebuję tylko w 2 pokojach i najlepiej abym mógł oglądać co innego niż rodzinka. Da sie? Mile widziane linki abym czegoś złego nie kupił.
http://allegro.pl/splitter-spliter-m...875193943.html
Będzie? I gdzie tą kartę by się wkładało zastępcza, trzeba dekoder zastępczy kupić?