Mam na myśli najszybszy sposob. W ile dni można?
Wersja do druku
Mam na myśli najszybszy sposob. W ile dni można?
exp boosty na winy i dniowe. No i lecisz 24/7.
czyli z xp boostem to będzie ok. 180 gierCytuj:
Assuming an average XP gain to be about 110 XP per game, one can reach summoner level 30 within 365 normal games. XP boosts will decrease the required game count while custom games and beginner Co-op vs. AI games played past level 9 will increase it. There is also a daily cap on how much you can gain in custom games and Co-op games.
po 5 gier dziennie zajmie nam to 3 miechy
jeśli chcesz farmić smurfa to zdecydowanie odradzam robienie tego od zera, konta do lola są śmiesznie tanie, a taka gra od 1 lvla to nic fajnego. jeśli to jest pierwsze konto to za to odradzam kupowania 30 lvla ;p
Ja grając prawie 16 godzin dziennie wbiłem w prawie 3 tygodnie. Challenge Accepted?
no thank you :DCytuj:
Ja grając prawie 16 godzin dziennie wbiłem w prawie 3 tygodnie. Challenge Accepted?
Jezus Maria ja pół roku wbijałem 30 lv ;o
ja bym ci radzil moja technike a mianowicie ...
grac i nie przejmowac się lvlem co prawda wbiłem 30 tak dawno ze nie pamiętam juz ile to trwało xD (5k+ rozegranych gier) ale tak najszybciej leci "jak się nie patrzy" xD a reszta zależy od tego czy kupić xp boosty i ile gier zagrasz/wygrasz
A nie jest łatwe odzyskanie konta po zakupie? Bo tak może bym kupił, to jest moje drugie konto, choc mam juz 13lvl :D
XP boost można kupić w shopie? bo rozumiem, że to podnosi szybciej expa.
30 w dwa miesiace? zrobilem w 4-5 tyg ale nie pamietam ile dokladnie dziennie grałem. miałem 130~ winów jak wbijałem 30
A przypadkiem z dziennym xp boostem i z tym od wygranych nie wbije się szybciej? Pamiętam jak TSM robiło smurfy na euw i mieli po ~70 wygranych gier i 30 lvl.
No i po co typ ma kupować konto? Kupi 30 lvl, wejdzie na rankeda gdzie poziom jest 10 x większy niż na normalach, sfeeduje, stroluje i ktoś będzie miał lossa ;s