Zastanawia mnie czy zakończenie sezonu 2 pod koniec października będzie jednocześnie insta-otwarciem sezonu 3 razem ze zmianami o których już wiemy (reworki postaci, zmiana większości itemów) czy może upłynie jeszcze jakiś czas?
Wersja do druku
Zastanawia mnie czy zakończenie sezonu 2 pod koniec października będzie jednocześnie insta-otwarciem sezonu 3 razem ze zmianami o których już wiemy (reworki postaci, zmiana większości itemów) czy może upłynie jeszcze jakiś czas?
nie liczyłbym na to
po finałach jeszcze pewnie ze 2-3 miesiące nic nie znaczącego juz s2
Co to za "reworki postaci" i "zmiana większosci itemow"?
Jak to co? Reworki postaci typu Heimerdinger, Karma itd., zmiana modeli postaci typu Sion, Trundle itd. Wszystko to mają gdzieś tam zaplanowane, ale nie wejdzie to w sezonie 3 - może część z nich. Tak naprawdę to ich lista 'rzeczy do zrobienia' zaczyna przypominać książkę.
Na pewno mają dodać wahte itemów. Morello o tym pisał.
Może wkońcu ogarną bug splaty? -.- Bo się nie da grać....
A dominion chyba wszedł chwile przed sezonem drugim ale nie jestem pewien bo byłem akurat wtedy na wakacjach..
Na sezon trzeci mogli by wprowadzić wkońcu długo wyczekiwane Magma chamber (o ile to fake nie był :P)
przecież magma chamber przerobili na dominion w końcu, tj. na crystal scar
w sumie to nie widze sensu wprowadzania nowych map, skoro z tych 3 ktore teraz sa wiekszosc gier jest na SR
Co?
Sezon trzeci za pare miesiecy?
Przeciez w zeszlym roku, po zakonczeniu s1, s2 zaczal sie chyba jakos odrazu? O_O
chyba żartujesz, było 10 tygodni pre-seasonu.
Dominion wszedł w życie 26 września, a Sezon 2 rozpoczął się 29 listopada.
W zeszłym roku wrzucili zupełnie nowe masteriesy z okazji Sezonu 2 - teraz mają dodać nowe itemy. Nowych map na razie nie mają w planach z tego co czytałem. Zamierzają za to okazać trochę wsparcia dla ich pozostałych map: Crystal Scar, Twisted Treeline i Proving Grounds.
Chopacy, nabiłem dzis 1420elo, dostane nagrode ?
w sensie że nagrody bede przyznawane kazdemu kto ma 1420+ czy tylko tym ktorzy mieli 1420 podczas save ?
pytanie to samo co up
1452 elo, dostanę tą kayle ? (eune)
I czy jak spadne to i tak będzie się liczył największy rank ?
liczy się top rank od patcha z syndrą, czyli ten, co się wyświetla nad medalem w profilu